QUALITY TIME

Päevad on möödunud megakiiresti ja natuke võib-olla liiga kiiresti, sest see Austraalia tähtaeg jõuab aina kiiremini kätte. Seepärast võtangi maksimumi Eesti suvest ja veedan aega sõprade ja perega. Ma nii hindan seda, et ma ei pea kuhugi kiirustama ja saan teha täpselt seda mida hing ihkab. Iga suvi peaks niiviisi olema ja proovin ka niiviisi teha!
Käisin õega ka Ülemistes allahindlusi tsekkamas ja sain hea saagi-lühkarid ja pluus alla 20 euro, not bad at all! :P Selle "kaelakee" tegin niiviisi, et astusin Abhakani sisse, ostsin 50 sendi eest nahkriba ja sidusin kaela. See annab outfitile palju juurde ja vist lihtsamat viisi ei saakski olla "teha" kaelakeed. :D Sorri ka, et ma kogu aeg kannan oma kübarat, aga ilma selleta ma tunnen end täitsa alasti! Ei oska enam ilma selleta olla.. Kellaaeg on nüüd juba päris hiline ja hommikul on aeg teele asuda Lätti, et nautida 3 päeva festivalimelu!
***
 Days have gone by so quickly and only one month until Australia! Thatswhy I'm also spending my time with friends and family, not in my computer. Summer is all about enjoying it! Few days ago I did some shopping with my sister and I got these shorts and blouse with less than 20 euros, well not bad at all. I love sale haha!! But now it's time to get some sleep and in the morning we are going to Positivus festival, can't wait to see Years&Years in live! 

Kommentaare ei ole

Back to Top