NORWEGIAN SUMMER AT ITS BEST

Touchdown Norra või siis pigem juba byebye, sest lahkun juba homme ja Norra tulen tagasi alles järgmisel aastal. Kõik vist juba teavad mu suurt armastust Norra vastu ja natuke raske on siit eemal olla nii pikalt, aga kõigepealt elan natuke Austraalias ja siis võib-olla tulevikus saab ka siin elada. Eks näis mis tulevik toob! Ma ei näe end niipea veel kuskil "kindlalt" elamas. Elu on liiga lühike ja maailm liiga suur ja lai, et vaid ühes riigis elada. Mu seiklusjanu on lihtsalt liiga täitmatu. :D 
Esimesel päeval siin põikasime läbi Stavangeri tänavatoidufestivalilt, mis jättis mind suhteliselt külmaks, sest mingeid "põnevaid" toite küll polnud ja kõht vist oli liiga täis ka. Proovisin rabarberijäätist, mis pidi "põnev" olema, aga seda saab ju täitsa Eesti poelettidelt. :D Peale seda läksime suvilasse, kus sai peesitatud ja chillitud. Järgmisel päeval tegime paaditripi ning väga norraliku pühapäeva ehk leidsime väikse saare, kuhu parkisime paadi ära ning grillisime ja päevitasime. Eestlane nagu korilane ikka, pidin kohe mustikaid korjama. :D  Sain ka oma esimese supluse ookeanis ära tehtud ja vist pole ammu nii külmas vees ujunud! Arghhhh kus võttis terve keha krampi! Millegipärast mul on siiani kerge hirm fjordide ees, need võimsad mäed ja tume ookean vist tekitavad mingit omamoodi aukartust. :D  Eile vallutasime ka ühe uue mäetipu ning seda rada ma enam teha küll ei taha! Panin mitu korda käna ja korralikult muda sisse, kuna libe oli ning rohi pikk, seega ei näinud kuhu astusin, kuid peale puupiiri läks asi paremaks ehk kivisemaks. Kui Norras matkata, siis põhimõtteliselt iga mäetipu juurde läheb rada. Tuleb vaid punaseid täppe jälgida. Nii mõnus oli puhata ja chillida, missest et mul on terve suvi puhkus haha! Nüüd on aeg mu esimeseks  sünnipäevakingiks, milleks on lõbustuspark jeiii!!! 
***
Touchdown Norway or more likely bye bye because I'm leaving already tomorrow!I think everybody already know how much I love this country so I will definetely miss it. But first, I'm gonna live in Australia and maybe in the future I will live here too. We'll see what future will bring! I think life is too short and world too wide to live in only one country the whole life. But that's just me. 
So first day here we went to Stavanger food festival but I did'nt get such an awesome expression of it. It was alright but didn't see anything "interesting". I tried rhubarb ice-cream what was alright. After that it was relaxing time at my boyfriend's cabin. Next day we did a boat trip and found a cool island where we parked our boat and grilled and chilled. That was supposed to be very norwegian and I love this tradition. Took a first swim also in the ocean here in Norway and damn how cold it was haha! I'm still kind of afraid of fjords, I guess those powerful mountains and dark ocean make me feel this way. But this day was amazing! Yesterday we conquered a new mountain top and this trail wasn't my favourite for sure. It was so slippery and the grass was so high so I could'nt see where to step and the result was that I fell quite a lot. :D Not fun at all! I really enjoyed my time here like always and Norwegian summer is as nice as Estonian! But now it's time for my first birthday gift-amusement park!!! Yayyy!!!!

Kommentaare ei ole

Back to Top