REFLECTION

 
Eile nautisime täiel rinnal vaba päeva, magades pikalt, süües oma lemmikrestoranis lõunat ja vaadates kinos "The Junglebook". Homme lendab peiks juba Norra poole, aga õnneks mu õde tuleb mulle külla juba kolmapäeval ja on tema asenduseks. :P Ma ei tea kui hea asendus see küll on, aga temaga saabub ka mu uus telefon!! Yayyyy lõpuks ometi! Mul lihtsalt ei ole õnne telefonidega, kas kukub maha või siis vetsupotti. Ma ei tea mis ümbrise ma küll sellele ostma pean. :D Aga nüüd on aeg tagasi tööle suunduda, nautige oma pühapäeva!  ♥ 
***
Yesterday we took the maximum of our day off! Slept long, had a nice lunch at our favorite restaurant and went to the movies to watch "The Junglebook". Sounds like a good Saturday! Tomorrow my boyfriend will leave London and luckily my sister will come here already on Wednesday! She will be the replacement. :P And she is bringing my new phone too! Finallly!!! So I'll be back in game! Time to go back to work now, enjoy your Sunday! ♥ 
Shoes- the Office // Jeans- Superdry // Top-River Island // Blazer-Seppälä // Shades-Zara

Kommentaare ei ole

Back to Top