LONDON

Eilne päev oli ikka korralik tursitikas! Õhtuks olid jalad valusad ning unistasime vaid massažist. Panime ka sammulugeja tööle ja ilusa numbri saime sinna-29000. :D Enamus põhikohti käisime läbi ning õhtu kavatsesime lõpetada kokteile lipmsides restoranis Aquashard, mis asub 32.korrusel ning annab suurepärase vaate Londonile. Aga sellest võisime unistada, sest tossude/ketsidega naljalt sisse ei saa ja turvamees saatis meid viisakalt kodu poole. Ma teadsin, et seal peab nagu dresscode olema, aga no päriselt, tossud on ju kuumim trend juba viimased aastad ja nad peaks teadma, et kõik käivad tossudega, nagu hallooo. Arvasime et leiame mingi kiire riidepoe sealt kandist ja ostame siis baleriinad või mingid muud asjad jalga, aga seal kandis polnud mitte ühtegi riidepoodi. Niiet täna siis proovime uuesti! Meie seiklusi saab jälgida snapchatis- annikavokksepp! ;)
***
Yesterday was really touristic day! I showed almost all the main places to my sister and we walked like crazy! We put the stepcounter on and in the evening it showed 29000 steps, how crazy! We were dreaming about massage the whole evening! :D We wanted to finish our evening at the Aquashard restaurant, drinking cocktails and enjoying view over London from 32nd floor but I guess not because security guy stopped us at the door "sorry mam, you are wearing trainers." Like seriously? :D Isn't that the hottest trend? And aren't everybody wearing them? Well, I should have checked the dresscode before going there but today is the new day and we will try again, ofcourse without trainers. :P If you wanna follow our London journey, then add me on your snapchat-annikavokksepp. ;)
Dress, cardigan- Superdry // Backpack-Zara // Shades-Vintage Rokit // Hat-boohoo.com

5 kommentaari

  1. Mõnus seljakott ja ägedad päiksekad!

    VastaKustuta
  2. Outfit on super! Ma olen üks neist, kellele see tossude teema veidi võõras on, vaikselt katsetan, aga päris "mina" vist ei ole. Sulle aga sobivad suurepäraselt ja sellise arvu uhkete sammudega vist muu jalatsiga ei veakski välja. :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Kusjuures mina kunagi ka olin skeptiline, aga need on maailma-kõige-mugavamad jalatsid, millega iga päev ringi patseerida ning eriti veel vajalikud veel Londonis. Osta üks paar ära ja usu mind, enam muid jalanõusid kanda ei taha :P

      Kustuta
  3. Super stiilne outfit! Väga kena! :)

    VastaKustuta

Back to Top