UNPUBLISHED SNAPSHOTS

Mõned pildid sellest, kui mu sõbranna mul külas oli ja Londonis chillisime. Millegipärast ma klõpsin alati palju pilte, aga siia blogisse nad kunagi ei jõua. Kõige naljakam on see, et mul on terve aasta vältel videomaterjali tekkinud ja alati mõtlen, et varsti panen selle kokku, varsti... Seega, peaks end käsile võtma kiiremas korras eksole! Enne kui uued seiklused peale tulevad.
Rääkides Londonist, siis mul on veel nii palju avastada siin linnas, seega oma kõik järgnevad vabad päevad kavatsen uut ja huvitavat siin kogeda. Et ikka peletada eemale neid negatiivseid asju, mida jätkub siin ka küllaga. :D Aga kõigepealt veedan oma nädalavahetuse hoopis Norras, kuhu homme suundume. Ma ausalt ei jõua ära oodata!!! Norra on lihtsalt niiii minu riik, eriti kui kuskil mägedes matkan ja tunnen end maailmavallutajana(?) haha. No andke andeks, see eesti keel läheb reaalselt iga päevaga aina imelikumaks ja Eestis olles rääkisin ka "Ja et ma siis mõtlesin applyida sinna.." ning "Seal gardenis on täiega ilus" haha!! Muideks, kuulsin et Eestis sadas lund ja siis endamisi itsitasin ning oh üllatust, eile sadas ka siin suurt ja paksu lörsti! Palvetan et Norras oleks ilus ilm ja saaksin ka outfiti pilte teha, sest skoorisin üks päev second-handist laheda käekoti, millega tahaks juba eputada. :P  
PS! See viimane pilt... Kas oskate arvata, mida me pealt nägime? :D Ütleme nii, et selle peale ehmatasin peaaegu et kaabu peast ära! 
***
Some unpublished snapshots from the time when my bestie visited me.  We were just chillin in central and I feel that I've so much to discover here so I'll try to visit some cool places when I have my days off. I've been so busy lately or just working.. and thatswhy I haven't posted here. A lot of planning is going on right now and I can't wait for the weekend because tomorrow we are already travelling to Norway and we can take some time off and just relax... Norway is somehow so special for me, I don't have any stress there and I always feel so free, especially when I can hike and enjoy the surrounding nature. Such an inspiring country. Hopefully I can take some outfit photos there too. :P 
PS! This last photo!!! hahaha! Can you guess what we witnessed? As you can see, I almost dropped my hat and jaw :D 
Nägime pealt ikka üht väga väga valusat kukkumist rulaga ja mu sõbra emotsioonid on lihtsalt priceless!!
We witnessed very very sad fall-down with skateboard and look at my friend's emotions- priceless!! Hhaha!

4 kommentaari

  1. Ei saaks rohkem nõus olla - Norra on üliäge oma arvutute mägimatkamise võimalustega! Tulin just ise 5-päevaselt Norra reisilt täna tagasi ja vallutasin ka oma esimese (küll suhteliselt madala) mäetipukese.
    Kus kandis te Norras peatute (küsimuse tagamõte on heade matkaradade siseinfo saamine :D)

    Hiiumaa telkimisplatsi tüdruk

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Appi kui tore Sind siin näha! Siiani naeran kui väike Eesti on ja kui lahe kokkusattumus see oli! ;) Aga mu peika elab Stavangeris ning suvila asub Lysefjordi kaldal umbes 45 min Stavangerist praami-ja autosõiduga kokku. Seal läheduses asub kuulus Preikestolen ja Kjerag. Ja no iga mäe otsa ronimine annab miljonivaated! :D Lysefjordi läheduses on väga palju häid matkamisvõimalusi. :) Kindlasti soovitan minna!! :)

      Kustuta
    2. Oo, Lysefjord asub minu peiksi vanematekodust ainult 191km kaugusel, see on ju Norra mõistes käkitegu :D Aitäh soovituste eest, võtan plaani! Mõnusat nädalavahetust teile! :)

      Kustuta
    3. See vahemaa on tõesti siin tavaline, niiet head avastamist! ;)

      Kustuta

Back to Top