YELLOWING AROUND IN KINGSTON

Tegelikult see on päris naljakas, et me tegime oma getaway tripi Londoni, mis on täielik shopingu paradiis!!! Aga me unustasime ära selle, et meil ei ole üleliiast raha haha. Hea huumor eks. Ma ostsin just enne Londonit ära lennupiletid Stavangerisse, kus viibin augusti alguses 9 päeva ning plaanis on paaditripp fjordides! Aga nautisime Londonit ikkagist, küll ilma suurema shopinguta, kuigi megakülm ja tuuline oli esimesed kolm päeva. Viimasel päeval sain lõpuks paljaste säärtega ringi lipata ja selle päikselise päeva veetsime Kingstonis, mis on Lõuna-Londonis ja kus hakkan rohkem aega varsti veetma. Miks just seal? Let's drop the bomb- juba mai alguses sai otsustatud, et kolin sügisest Londoni! Wohooo! Uus põnev etapp elus ning samas ka natuke hirmutav. Ma varem ei julgenud sellest rääkida, sest äkki plaanid muutuvad, aga nüüd olen 100% kindel selles.  Et miks just London? Sest peiks hakkab seal õppima ning ütleme ausalt, et suhteliselt kopp on ees sellest pidevast planeerimisest, reisimisest ja distantsist ning ei saa jätta mainimata, et lõpuks hakkab ka rahakotile. Tuli mingi otsus langetada ja kaotada pole midagi. Ma arvan, et kes vähegi sarnases olukorras on olnud, saab aru mida ma mõtlen. Tahaks mingisugust stabiilsust ning ma ei jõua ära oodata sügist! Hoidke mulle pöialt, et leiaksin töö! :) Ja muidugi kõik nipid/soovitused Londoni kohta on enam kui oodatud! :) Kingstonis ringi uudistamine oli hea mõte, sest nüüd teame paremini kuhu läheme. Ja mulle väga meeldis seal, tõeliselt armas koht. :)
Aga rääkides sellest shopingust, siis see kollane jakk lihtsalt pidi koju kaasa tulema. Natuke teen seda õlast ümber, aga no kangas ja kõik muu on super! Tavaliselt ma väga riideid ei osta, kui tean et pean kodus ümber tegema hakkama, aga seekord tegin erandi. Nüüd olen aga korralikult haigeks jäänud, kuid tellimustööd ootavad tegemist ning varsti saab ka neid siin näha. :) 

9 kommentaari

  1. Nii mõnusad pildid!
    Kõik edu sulle seal kaugel maal

    VastaKustuta
  2. Ma usun, et see on Sinu poolt üks väga hea otsus ja London pakub sulle/teile kindlasti palju erakordseid väljakutseid, võimalusi ning mälestusi (:

    VastaKustuta
  3. Awww, Annika, tõesti lahe otsus. Mul nii hea meel Sinu/teie üle. :) Ja töö leiad kindlasti kiiresti, sest pff, vaata ennast! Kes siis sellisele andekusele ja iludusele "ei" ütleb.

    Ja Sinu postitusi lugedes tekib endal veel suurem isu reise planeerida, nendele mõelda ja spontaansem olla. Sest tavaliselt on meil nii, et valime Tõnuga reisisihtkoha välja ja lasen pigem temal otsustada, kus ööbime/kuidas aktiivselt puhkust veedame. Aga nüüd on kuidagi suurem isu ise ka käsi külge panna. :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Aitäh Sandra!! Aga reisi planeerimisele soovitan rohkem käsi külge panna! Ja alati tuleb ruumi jätta spontaansusele, sest tavaliselt siis juhtuvad parimad asjad ;)

      Kustuta
  4. Superäge, et Londonisse kolid! Minu lemmiklinn üldse, võin seal lõpmatuseni käia ja kunagi ei teki tüdimust. Igatahes hoian pöidlaid sulle töö ja kõige muuga seoses! :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Jeee!! Ma loodan, et see varsti saab ka mu lemmiklinnaks :D Hetkel veel pole, aga siis tule kindlasti külla! :)

      Kustuta
  5. Jessas, kui lahe, Annika!! Hoian pöidlaid, kuid ka ilma neid hoidmata saad sa kindlasti suuurepäraselt hakkama :) Nii tore!! :)

    VastaKustuta

Back to Top