BACK AT HOME

Ma ei oska isegi seletada kui õnnelik ma olin, kui eelmisel neljapäeval nägin oma sõbrannat Sannat, kelleta olen olnud 7 kuud!! Tõeliste sõpradega pole vahet, kas näha igapäevaselt või paar korda aastas. Nad ei kao kuhugi ja kõik on endine ning sama on mul mu imearmsa Sannaga! Ma olen niiii tänulik, et mind ümbritsevad tohutult inspireerivad inimesed. Meie päev mööduski silmad särades vadistades ning õhtul oli juba suurem istumine Sanna sõpradega. Ja kuna ma teadsin, et suure tõenäosusega lõppeb õhtu hommikuni tantsides, siis kasutusele läks mõnus casual outfit. Need püksid sobivad tunduvalt paremini kontsadega, aga madala jalanõu valik oli selle päeva parimaid otsuseid.
Täna jõudsin ka Londonist oma getaway tripilt tagasi ning terve päev olen olnud omadega ma-ei-tea-mis-planeedil. See on vist tingitud seetõttu, et äratus oli 2.15 hommikul.. Aga blogimaterjali on tulemas ka Londonist, kuigi piltide kogus on imepisike. See on muidugi selle külma tuulise ilma pärast, mis meid seal tervitas. Ainult viimane päev oli soe. Ma ausalt enam ei usalda ilmateadet, sest nende tõttu võtsin ma vaid õhukesi riideid kaasa ning poleks arvanud, et lõpetan H&M-s kampsuneid ostes. Londonist pikemalt juba järgmises postituses!

Kommentaare ei ole

Back to Top