ONE HELL OF A WEEK

Dress- Custom-made in Vietnam // Shoes-Seppälä // Bag-Primark // Blazer,earrings- Moetänav
Nende Londoni outfiti piltide taustaks jutustan ka oma viimase aja tegemistest. Üks nädal hullumeelset tööd on möödas. Lõpuks ometi! Ma ootasin oma vaba nädalavahetust nii väga ja terve tänase päeva ma olen lihtsalt lebotanud ja pole mitte midagi kasulikku teinud. Kui juba teha üks chillimispäev, siis ikka korralikult ja südamega. No regrets, at all. Hullumeelne nädal oli seepärast, et tellimustööd vajasid lõpetamist ning samuti olin ka peaaegu et igapäevaselt tööl, seega see aeg sai võetud unetundidest. Iga öö 3-4 tundi magamist ja kahjuks jäin peale Londonit haigeks ning see nädal oli seepärast veel raskem. Ega ma kedagi süüdistada ei saa, ise jätsin viimasele minutile oma tegemised, aga see nädal oli nii vaimselt kui füüsiliselt väga kurnav. Võimalik, et kirjutan lähitulevikus ühe natuke ausama arvamusloo siia mis puudutab mu rätsepatööd.  Kui juba siin halamiseks (loe päriseluks)  läks, siis see "raskus mu õlgadel" algas eelmise reede õhtul Londonist naastes, kui ma kaotasin oma koduvõtmed ära. Pool ööd otsisin neid maja ees, sest ma olin enam kui kindel, et seal libisesid need käest. Okei, mul oli ikka korralik paranoia peal, aga see oli vist tingitud sellest et mul tuli Londonist lend hommikul kell kuus ja olin maganud vaid 3 tundi. Nii ma siis läksingi üksi pooleldi nuttes magama, võtsin vaasi ja käärid voodi kõrvale, sest nuga tundus liiga ekstreem haha aga ma ausalt kartsin, sest äkki keegi paha inimene tuleb mu korterisse. Muideks, ma poleks ealeski mingit varast kuulnud, sest ma isegi ei kuulnud õe kojutulemist öösel ega oma äratuskella haha.  Nüüd tagantjärgi mõeldes tundub see päris naljakas, aga sel hetkel olin ma väga emotsionaalne. Aga mul oli õigus, need tõesti kadusid mu koduukse juures ära, sest esmaspäeval välja minnes küsis üks vene naine "tüdruk, tüdruk, kas Sinu võtmed?" ja lehvitas neid.  Ma olen südamest niiii tänulik, et häid inimesi on olemas!! Tuleb välja, et mul on vist hea karma. Ta leidis need koduukse juurest ja pakkus kõigile, keda nägi. Uuuhhh, täielik vedamine ikka! :) 
See raskus langes õnneks mu õlgadelt ja terve nädala ma veetsin töötades, seega midagi põnevat polnud. Kuigi neljapäeva õhtul käisin ma Lookbook8 esitlusel, sest ma vajasin funi, kus siis kell 8 hakkas kutsetega üritus. Tõeliselt mõnus olemine oli ning need 292 lehekülge võtavad täiesti sõnatuks! 8 EKA stilistika tudengit andsid võimsa lõputöö portfoolio välja. Super töö! Nii tore oli ka teiste blogijatega jutustada!
Reede õhtuks olid kõik kleidid valmis ning oma üleväsimusega otsustasin välja minna ning pingeid maandada. Kohvik Komeet suveterrass on mu üks lemmikkohti linnas ning eilne päikeseloojang seal võttis täiesti sõnatuks. Suurepärane lõpp sellele hullumeelsele nädalale! 

3 kommentaari

  1. Autor on selle kommentaari eemaldanud.

    VastaKustuta
  2. Nii lahe et meie väljaanne meeldib!

    Aga peale hektilist perioodi ongi kõige parem teha mitte midagi ning tunda et oled selle vaba päeva ära teeninud!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Lookbook8 on ikka mega, ma sillas sellest :D Ja nõustun sellega, et vahel on kõik selle vaba päeva ära teeninud!

      Kustuta

Back to Top