FLOWER POWER

Sneakers- Cropp // Blouse, necklace- Moetänav // Jeans- H&M // Bag- Primark // Dog- Diego 

Kui eile oli täielik ma-ei-tee-mitte-midagi päev, siis täna oli produktiivsus laes. Sain oma unevõla tasa tehtud, kuigi läksin magama alles öösel kell 3, sest jäin Liisa Leetma meigivideosid youtubest vaatama... agaaaaaa mis teha, kui need nii huvitavad olid! Hommikul viisin oma vana velo parandusse, ei jõua ära oodata sellega kruiisimist ning siis läksin külla sõbrannale Kadrile, kes oli tööl ja kellele ma viisin lõunasöögi, kuigi viidud murelitest sõin ma ise 90% ära.. Siis soetasin ma lõpuks omale need lahedad ketsid Croppist ja ma olen niiiii sillas neist. Need sobivad reaalselt kõigega ning mugavus on ka super. Et siis terve suve võib mind nendega tatsamas näha. Õhtupooliku veetsin oma Liisu ja ta Diegoga jalutades ning mul oli jube suur tahtmine neid lillelisi kaunitare pildile püüda ning samuti seda mahulise kangaga pluusi, mis on Moetänava näidis ning poelettidele jõuab Montoni sügiskollektsiooniga. On mida oodata Montonilt! Nagu näha piltidelt, siis mu kaasmodell on suurepärane poseerija. Tänutäheks viskasin palju oksi talle, mida ta suurima heameelega otsis. Aga selline oli mu vaba pühapäev ning casual outfit oli ideaalne valik selleks. Kvaliteetaeg oma kallite inimestega ning suurepärane pühapäev veedetud.  Ilusat uut algavat nädalat kõigile!

4 kommentaari

Back to Top