TOUCH OF PINK


Teisipäeva õhtu möödus vist paljudel teleka ees, et ikka Eestile kaasa elada! See päev oli mul väga tegus ning õhtu lõppeski sõpradega Eurovisiooni vaadates. Ma pole Eurovisiooni ammmu ammu enam jälginud, aga üle pika aja oli seda ülilõbus teha ning sain ka isegi uue laulu playlisti. Belgia laul on mu lemmik! Aga enne lõbu ikka kiired outfiti klõpsud. Tundub, et must kogub mu garderoobis populaarsust, kuid ega värvid ei kao kuhugi. See roosa mantel/jakk on mu absoluutne lemmik, sest see on lihtsalt nii nunnu. See on vist parim sõna selle kirjeldamiseks. 
 Lubasin, et naasen blogilainele ja nii mõnus on siia kirjutada üle pika aja. See nädal on olnud üldse väga produktiivne ja on ka edaspidi. Olen selle nii ära sisustanud igast toimetustega ning laupäeval on ka ERKI moeshow, mida ootan huviga. Veel rohkem ootan aga järgmist nädalat, sest saan selle oma peiksiga Tallinnas veeta. :) Ilusat päikselist nädalalõppu kõigile!

11 kommentaari

Back to Top