BEACH VIBE

Anda private beach hetked.
Väike vahepala pikkade reisijuttude juurde. Ma pole üldse kirjutanud oma tegemistest, küll aga instagramis olen aktiivne, või vähemalt proovin. See päev oli tõeliselt tore! Hommik algas kell 6 päikesetõusu ajal rannas joostes, edasi hommikusöögiks mu "tavaline" banana shake ja banana bread ning kell 9 käisin sukeldumas. Peale seda lõpetasin oma ühe projekti Andakidzi kogukonnakeskuses ning siis läksin oma saksa sõbraga ühte randa avastama. Andas oli selliseid privaatranna hetki päris palju, sest seal ei ole üldse turiste. Õhtu lõppes nagu ikka, ainukeses külabaaris teiste kohalike ja nende üksikute turistidega chillides. Jah, sellised olid mu päevad Andas. Kuna ma olin seal 8 päeva, siis hommikuti tekkis mul juba nii-öelda "rutiin" :D Ülejäänud päev kas käisin uusi kohti avastamas, snorgeldamas, tegin vabatahtlikku tööd Andakidzis või chillisin kohalikega.  Iga päev on siiani olnud täis seiklusi ning ma naudin igat hetke! Ma kirjutaks hea meelega rohkem, aga kohe on aeg lahkuda Filipiinidelt oma viimasesse riiki- Vietnami. 3 lendu on ees ja loodetavasti pühapäeva päeval olen kohal Hoi Anis, kuulsas rätsepalinnas. Oiiiii kui väga ma jään Filipiine igatsema. Mul on lausa raske panna sõnadesse, kui väga ma seda kohta armastan! Proovin seda teha järgmises blogipostituses.
PS! Kuldsed tattood on pärit poshtattoo.se

3 kommentaari

  1. Mulle nii meeldib su blogi ja ootan alati uusi postitusi! Kogu su reis tundub lihtsalt imeline! Kaua tattood püsivad ? Keili

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Jee! Mul on nii hea meel! Proovin rohkem postitusi teha! :) Tattood on väga hea püsivusega! Aga kuna siin on troopiline kliima ehk palju higistamist ja sinna veel lisada meres ujumine ja liiv siis kestab ilusana 3 päeva aga Tais kestis mul 5-6 päeva ja kui maha võtsin, siis tegelikult olid endiselt ilusad. Pidin maha võtma, kuna päevitusrant läks juba liiga tugevaks :D

      Kustuta

Back to Top