RED LIPS


Eile külastasin Marisega lõpuks ometi Kumu, et saada osa "Pidu Sinus eneses. Art deco mood Aleksandr Vassiljevi kogust" näitusest. Oooooo, ja pidu läks käima, päris kindlasti! Näitus andis tõelise ajastuelamuse ja olles nende enamasti käsitööna valminud kleitide keskel, tekkis tahtmine üks neist selga tõmmata ja keerutada jalga džässiklubis. Täpselt nagu 1920-ndatel. Nüüd tahaks mingit lahedat stiilipidu, ooja!  Kes pole veel sinna jõudnud, siis sel laupäeval toimub Kumus "Noorte moepäev", kust on võimalik osa võtta tutvustavast ringkäigust. Rohkem infot leiad SIIT
Sel päeval valisin ka pidulikuma outfiti näituse külastamiseks, et ikka end rohkem sellesse ajastuhõngu viia. Musta pitskleidi eest pean tänama oma sõbranna Sannat, kes loovutas selle mulle. :) Oooo, ja ma oleks peaaegu unustanud mainida, et see käekott pärineb Vintage Humanast ja ma olen täiesti kiindunud sellesse! Vahel ikka tasub second-hande külastada. Selle nädala sisse kuulus ka mu esimese punase huulepulga ost. Jah, see juhtus allllles nüüd, sest kui keegi on siin tähele pannud, siis ma ei kanna huulepulka peaaegu et mitte kunagi. Nüüdseks on see süütus võetud haha. Kuidagi peab ju selle halli ilma värvilisemaks muutma!
***
Yesterday I visited Kumu (Esonian Art Museum) where is exhibition "A Moveable Feast. Art Deco Fashion Design from Alexandre Vassiliev's Collection". Oh my, this was an amazing experience! Looking all those beautiful and glamorous dresses made you feel just like in the 1920's. This era is one of my favourites and I'm so glad that I had the opportunity to see these dresses so close. 
The outfit what I chose for this day was a little bit festive because I wanted to feel a touch of that era. This superstylish purse is from second-hand and I'm totally in love! A really good treasure.  
 I also bought my first red lipstick this week and before that I did'nt wear any lipstick at all because I always felt so insecure. But from now on I'll try to wear it more often because it adds so much to your appearance. Glad that I finally realized it haha!

1 kommentaar

  1. Nii kaunis näed välja! Fotograaf on ka väga head tööd teinud :)

    www.dodolce.com

    VastaKustuta

Back to Top