FOGGY SUNDAY

Skirt- made by myself // Shoes- Timberland //  Top- Moetänav // Sweater- second-hand // Coat - Bik Bok
Kui praegu meenutan möödunud nädalat siis wow, nii palju toimetusi ja nii palju nalja! Natuke emotsionaalne ka, sest mu parim sõbranna Sanna kolis Norra ja saatsime ta teisipäeval suure naeruga uut eluetappi alustama. Ma olen ka tagasi trennilainel ja tunnen, kuidas see on muutnud mu vaimu veel ärksamaks. Kokkuvõtteks võin öelda, et nädal on olnud super ja olen veetnud aega superkallite ja inspireerivate inimestega! Tõeline õnnetunne on peal!
Täna käisin õega Horteses ning appppi kui palju ilusaid jõulutooteid on juba müügil! Mul tuli tõeline jõulutunne peale ning tahaks juba kuuse tuppa tuua ja ära ehtida haha! Ja miks sellises kohas pildid? Sest Janne nägi tee ääres mände ja käskis mul käbisid korjata! :D Tal on meisterdamistuhin peale tulnud ja ootan huviga, mis ta nendega teeb. Nüüd pilte vaadates vist tundub, et hommikused venitused jäid tegemata.. Aga see selleks, ma nii väga tahtsin tuua siia blogisse outfiti postitust! Selline casual stiil on üpris igapäevane mu jaoks, jagan seda ka siin.  Ilusat uut algavat nädalat!
***
Wow- what a week! I've done so much and enjoyed every day! This week was a little bit emotional too, because one of my best friends moved to Norway and now I can't see her every day... But now it's one more reason why to visit Norway! 
Today I visited gardening store with my sister and there were so many pretty Christmas goods and I can't wait this time of the year! We also did quickly some photos of my outfit- my everyday style. The location of pictures is really odd because my sis told me that "oh there are some pines, let's go and pick some cones!" :D Well, that's the story. 
I wish you all new beautiful week!

4 kommentaari

  1. Gimme that skirt!
    Ja sa näed ikka mega mahe välja (:

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Haaa, Montonist saab ju, aga natuke teistsuguse! :)

      Kustuta
    2. Nii seelik kui ka kleit on poes tõesti väga ilusad! Aga selle maxi seelikuga pole mul kuhugi minna ja kleidi pikkus on totter. :D

      Kustuta
    3. Jaa, pean kahjuks nõustuma! Kangas on tore aga toodete tegumood mitte :D

      Kustuta

Back to Top