UNTOUCHABLE

Clothes made by myself // Boots- Vintage
Photo and edit by Kristjan Kahur
Make up by Valentina Ljaš
Assistant - Grete Kokmann
Accessories by Monton

Ma olen endiselt lummatud sellest loodusest! Seal pildistada oli tõeline idüll! Kui esimene osa oli rohkem boheemlasliku ja metsiku feelinguga siis teise osa visiooniks oli mul anda edasi naiselikku enesekindlust. Photoshootide läbivaks detailiks said sarved, mis samaaegselt sümboliseerivad nii tugevust kui ka õrnust. Need sobisid ka ideaalselt raba puutumatu loodusega.
Kui ma nägin poes seda mustriga kangast, siis mul tekkis kohe pilt silme ette, mis sellest saab. See toon oli kui loodud raba jaoks! Siin on tulemus ning tagasiside on alati oodatud!
PS! Esimese osa jaoks kliki SIIN!
***
I'm still hypnotized from this amazing nature! It was so much fun to shoot there! The first part was more with bohemian and wild vibe but for second part I wanted to forward women's self-confidence. The focus was in horns what symbolizes how fragile can women be and at the same time how strong. They matched perfectly with this sacred nature. I hope you enjoy these pictures as much as I do!
PS! You can find the first part from HERE

11 kommentaari

 1. Vastused
  1. Aitäh! :) Ma olen Sinu piltidest iga kord vaimustuses! ;)

   Kustuta
 2. Ma ei oska muud öelda, kui woooowww! Sa oled nii ilus ja kogu see idee on nii tuus ja need pildid on ka nii imelised! Noh, ma arvan, et said aru, et ma olen vaimustuses! :D

  VastaKustuta
  Vastused
  1. Hehe, siis on ju hea kui meeldib! :) Kõik ideed mis peas on, tuleb kuidagi välja saada! :D

   Kustuta
  2. Kusjuures olen viimase lausega nii nõus, olen isegi lõpuks mõistma hakanud, et igal pisemalgi mõttel/unistusel tuleks sabast kinni haarata, niiviisi hakkavadki imelised asjad sündima.

   Nii, nii andekas oled igal alal ja super pildid, palju jõudu ja jätkuvat inspiratsiooni! :)

   Kristiina

   Kustuta
  3. Ja, see on täiesti tõsi! Tee seda, mida hing ihkab ning kõik muutub vaid paremuse poole! :) Ja aitäh, inspiratsiooni on alati vaja aga õnneks mul hetkel on palju ideid ning motivatsiooni ja usun, et jätkan sellises tempos! :)

   Kustuta
 3. Imelised varvid! taust on lihtsalt super, ja muidugi tydruk ise ka ;)

  Anneli x
  www.owlinvogue.com

  VastaKustuta
  Vastused
  1. Raba pakub sügisel suurepärast lokatsiooni pildistamiseks. :) Aitäh tagasiside eest! :)

   Kustuta
 4. Aaahhh, kõik on nii super super super! Ja need sarvekesed sobivad tõesti väga hästi sinna juurde (:

  VastaKustuta
  Vastused
  1. Mul on nii hea meel, et Sa midn aitasid, sest tänu Sulle on need mul peas! :)

   Kustuta

Back to Top