TFW '14

Dress made by myself  // Bag, belt,  earrings- Moetänav  // Boots- Vintage
Photo- Anete Palmik
Photo- Anete Palmik
Sel aastal käisin vaid laupäeval Tallinn Fashion Weekil ja seegi aeg sai veedetud lava taga, aga kogemus oli super! Muidugi käisin ka oma kursavenna Taavi Turki kollektsiooni (ütleks pigem etendust) vaatamas ja nagu ikka, siis Taavi jagab biiti ja väga süngel moel! Mind suutis see show küll pimedatesse soppidesse viia ning natuke omamoodi õõvastust tekitada. Aga mis ma siis seal lava taga askeldasin? Kes mind Instagramist jälgib, siis teab, et aitasin Ivo Nikkolo show õnnestumisele kaasa. Minuarust oli show visuaal tõeliselt hästi läbi mõeldud, eriti kuidas modellid alguses ükshaaval lina alt välja tulid ning usun, et publikul vajus päris palju suu ammuli!
Paar klõpsu ka outfitist, mida kandsin laupäeval, kus lisasin pidulikule kleidile natuke punk look'i tanksaabastega. Kleidi tegin endale reede õhtul mõne tunniga, mingit kindlat lõiget polnud, suhteliselt vaba käega tehtud. Mul polnud terve päev just superhüper tuju nagu tavaliselt ja siis kiirustasin kangapoodi, sest kuidagi peab ju tuju tõstma. Saagiks sain selle ülituusa musta pitsi! Kiirelt vurasin kleidi valmis ja jõudsin veel sõpradega peale südaööd hängima minna. Seega, kui tuju pole just parim, siis inspireeri iseend ja tee endale kleit. Minu puhul vähemalt töötab. 
***
This year I visited Tallinn Fashion Week only on Saturday and also that time I spent in backstage where I helped Ivo Nikkolo (Estonian brand) show to succeed. I also went to Taavi Turk new collection show and it was awesome like always! He's my schoolmate and his collections are always deep and different from every other designer. He really made it! And ofcourse, Ivo Nikkolo show was amazing, especially the visual
My outfit for Saturday was this dress, what I made on Friday evening because my mood was a little bit down. So, I decided to change that and went quickly to fabric shop and bought this beautiful black lace. Yup, that's my kind of way to cheer myself up. I mixed this dress with tank boots and added some punk vibe on it.
So, if you ever feel down a bit, then make a dress. Always works, at least on me. 
Taavi Turk collection "Silentium" cover photo. Well, that picture says it all. AWESOME!
Photo: Martin Dremljuga  // Ivo Nikkolo show beginning

Kommentaare ei ole

Back to Top