SWEATER WEATHER


Skirt- made by myself // Bag- Mosaic // Sweater- random
 Kampsikute aeg on käes! Kusjuures ma isegi natuke ootasin seda mantli/salli/mütsi aega, sest mu kollane mantel ootas kandmist juba juulikuust, kuigi jah.. suvi oli lihtsalt liiga hea et tõsi olla. Kuid mis seal ikka, paar kuud külma aega ja siis varsti on jälle suvi! Niikaua tuleb panna paar kihti riideid selga ning mida värvilisem, seda parem, sest väljas on nagunii päris tihti hall. Seega, kui hommikul riideid valin, siis eelistatavalt ikka midagi värvilist. 
Roosa kampsun oli ideaalne valik mu uue lemmikseeliku kõrvale. Tegin selle paar nädalat tagasi ja lõige on väga lihtne.  Kolm juppi kokku ja seelik valmis. :D Ma olen siin juba maininud, aga mainin veel, ma jumaldan mahulist kangast!
Kui tulla kangaste juurest tagasi enda elu juurde, siis endiselt on mul palju energiat! See vist tuleneb sellest, kui palju erinevaid asju ma teen. Pühapäeval käisin Noortebändil noori andekaid muusikuid kuulamas, kus vaheaegadel pidasime maha pikad vestlused, esmaspäeval lumelauafilmi esilinastusel ja siis naersimegi sõbrannaga, et meie tegemised on ikka ühest äärmusest teise. Seega, mis järgmiseks? Mõni näitus, jalgrattamatk? :D Aga kõige rohkem aega ja energiat olen ma rakendanud oma reisi planeerimisele, sellest aga tulevikus pikemalt! 
***
Sweater time has arrived! Actually I waited this time of year a little bit, because I bought in July my yellow coat and I sooo wanted to wear this. Ofcourse I miss summer, a lot, but now it's time to wear coats/scarfs/hats and just survive this period haha! Only few months (eh, like 4-5 months?!) and then it's almost summer! 
When I choose clothes in the morning then I prefer something colorful because outside is always so grey and with clothes I can brighten my day up! So, this pink sweater was a natural pick next to this skirt what I made few weeks ago. I love it and I also love this combo. 
Well, so what's happening in my life? On Sunday I visited "Noortebänd" which is a contest for young musicians and on Monday I went to snowboard film premiere. I've had so much fun lately and I'm always so energetic! I'm totally living my life right! 

4 kommentaari

  1. Mulle tundub, et sul tuleb see seelikute meisterdamine kohe eriti kergelt ja hästi välja! Ole hea ja vorbi neid mulle ka paar tk ((:

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Tuleb ja, aga võtame mõõdud? :D Vorbin ikka teistele ka :)

      Kustuta
  2. Nunnu kampsik ja hothot värv! :D

    Kristiina

    VastaKustuta

Back to Top