NEON

Ma olen eelmise postituse eest saanud nii palju ilusaid sõnu, aitäh aitäh aitäh! Minu ja Vahuri koostöö sujub väga hästi, seega loodetavasti  teeme tulevikus koos veel lahedaid shoote. :)
Rääkides enda elust, siis ma võtan suvest maksimumi! See suvi on olnud tõeliselt fantastiline ja ma olen lihtsalt nii õnnelik! Kogu aeg on midagi teoksil ning arvutisse tihti ei jõuagi. Näiteks selle outfiti pildistasin enne kino esmaspäeval... Oih, ainult 6 päeva hiljem jõuab see siia. Aga sharing is caring ning siin ta on. See topp on pärit jälle second-handist, ma ei tea mis toimub!?! Kuidagi olen heale lainele sattunud ja need lihtsalt ise tulevad minu juurde. Soetasin selle Raplast, kui käisin vanaemale Nestes tankimist õpetamas :D  Ja siis hüppasime läbi Meie ärist, et vanaemale leida tantsimiseks seelik, aga hoopis mina leidsin omale selle topi. Ma ei külastanud second-hande vahepeal aastaid, aga tuleb välja et olen jälle back in track. Ma proovin siia varsti rohkem jõuda, sest pildimaterjali on küllaga. Nüüd on aga aeg wakeboardi sõitma minna. Nautige suurepärast pühapäeva!
Top- secondhand // Shoes- River Island // Skirt,bag- Monton
I've got so many good feedback from this last post, thank you so much! Me and Vahur are a great team and hopefully we're gonna do some more photoshoots together. 
Talking about my life, than this summer has been amazing and I'm so happy and smiling 24/7! I've got always something to do and I'm not so active here on my blog. Those outfit pictures have been taken on Monday..Oops, only 6 days later here! :D But talking about this top than it's from second-hand, again! It's so cool and I absolutely love this back. I have many pictures to share with you guys, but now it's time for wakeboard! Have an amazing Sunday!

5 kommentaari

Back to Top