KEEP CALM AND RIDE ON

Maxiseelik on ideaalne variant suve pikendamiseks. Kuna sügis tuli nii ootamatult, siis tegin kiirelt omale ühe sellise. Sellega seoses on ka siin varsti ühte giveawayd oodata! :)
See seelik on juba paari päevaga mu lemmikuks muutunud (jah, uus lemmik jälle) ja selline casual outfit sobib igalepoole. Tegin seeliku musta värvi, sest teadsin, et see sobib iga asjaga igas olukorras. Seega, kui soovite suve pikendada, siis hoidke silm peal siin blogis, sest varsti on Teil see võimalus! Ja kui ära ei jõua oodata, siis alati saab minuga ühendust võtta ja endale üks mõnus maxiseelik tellida. :)
Tundub, et sügisega kaasneb ka kuidagi rohkem tööd ja päevad ongi erinevate toimetustega nii kiirelt möödunud. Muidugi ei puudu ka fun osa. Nautige veel viimast suve!
Skirt- made by myself // Shoes-Vans // Bag, shades- gift // Blouse- House 
Maxiskirt is the perfect way to extend the summer! This autumn arrived with so short notice so I made myself quickly a maxiskirt what is perfect for late summer and early autumn. I chose for the color black, because it is perfect match with everything and in every situation. This maxiskirt has already won my heart and I know that it will be my favourite item in my wardrobe! Soon you'll have a chance to win something like this also! Stay tuned here on my blog. :) 

6 kommentaari

  1. Montoni punakas maxiseelik oli minu selle suve totaane lemmik! Vahepeal oli tunne, et tahaks seda ja ainult seda iga päev kanda. Peaks endale sügiseks tõesti ka ühe tumedama variandi leidma (:

    *Merrific*

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ja, ma väga soovitan sügiseks otsida ka üks lahe maxiseelik! ;)

      Kustuta
  2. Stiilne, kaval, praktiline - super! Pluus on ka mega kena, triiksärgid on mu lemmikud :)

    Kristiina

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Aitäh! Need sõnad iseloomustavad mu stiili üpris hästi :)

      Kustuta
  3. Meenutab Montoni eelmise sügise musta maxit, mida ma nii tahtsin ja siis valisin teise seeliku kasuks! Ja nüüd polegi leidnud enam ägedat maxit :( Anyway, pealkiri tuletas meelde, et nägin kuskil poes selle keep calm teemalist tassialust "Now Panic and Freak Out" :D

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Väike vihje, ma oskan õmmelda :P Niiet siis saab pöörfi maxiseeliku :)

      Kustuta

Back to Top