BIRTHDAY GIFT

Tere sügis?!? See on ka tore aeg, aga suvi on nii mõnus ju! Hoian sellest suvest veel kümne küünega kinni!  Viimased päevad on olnud nii raske end riietada, sest kes sellest ilmast aru saab?! Ma igatsen aega, kus ei pidanud jakkide ja pükste peale mõtlema...Aga mis seal ikka. Paari kuu pärast naudin nagunii juba kuumust kuskil mujal... Enne Boheemi suundumist jäädvustasime mu lihtsa ja mugava taasiseseisvumispäeva outfiti.  
Aga rääkides sellest seljakotist, siis no vähe lahe ju!  Kui ma oma sünnipäeval emaga rääkisin (nad olid kõik Küprosel, kus mu väike õde 4 kuud elas) siis ta mainis, et Janne ja Silje leidsid mulle kingituse, et noh see mida ma vist tahtnud olin. Jep, mu ema ei ole kunagi osanud saladusi hoida, seega kui pühapäeval neile lennujaama vastu läksin oli mul eelaimdus, et saan sünnaks seljakoti. Thank god, et nad ostsid ilusa koti mulle :D Ma olen nii rahul sellega! Viimaste päevadega olen üllatavalt palju ka shopanud. Muidugi enamus asju pärit Moetänavalt, näiteks nagu see imelihtne kaelakee, mis vallutas mu südame. Varsti jõuavad ka teised saagid siia!
Selline uudis ka, et sügisest olen jälle õpilane. Seekord õpin siis meeste rätsepaks.  Varsti võib hakata nägema siin blogis meestele tehtud rätsepatöid. Väike vihje ka, mul on vaja proovikliente, üleskutse meestele! Aga ka kõik naised, kui tunnete et Te meeste garderoobist puudu omapärased riided, siis võite ühendust võtta! 
Backpack- bday gift from Cyprus // Jeans-H&M // Shoes-River Island // Watch- House // Scarf and necklace- Moetänav

Hello autumn?! I know that it's also beautiful time but really, summer is the best! I miss those hot summerdays where you did'nt need any trousers or jackets. Oh well, at least this summer has been ah-mazing and I will always remember this summer!!! Yesterday we captured my simple and casual outfit. It's quite hard to understand this weather, because in one moment is sun shining and then raining. Like what??!  But talking about my birthday present, than this backpack is so cool! When I talked with my mother on the phone in my birthday( my whole family were in Cyprus because my little sister lived there 4 months) than she mentioned that my sisters got something for me what I wanted. So I was quite certain that I will receive for my bithday a backpack. And thank god that it's beautiful! :D
Oh, and I have big news also! From September I'm gonna be a student again and this time I'm gonna learn how to be a man's tailor! Excited!

4 kommentaari

  1. Nii ilusad fotod jälle! Ja seljakott on tõesti vinge :)

    VastaKustuta
  2. Mulle nii meledib, kui hästi kogu see komplekt kokku sobib ja Sina ise kõige selle sees (:

    *Merrific*

    VastaKustuta

Back to Top