HOPE

Üks mõnus neljapäev on mööda saadetud. Tsillisin rannas ja kuulasin muusikat ning nautisin seda sooja suveilma. Hiljem pidin Marisega kokku saama ning kuna ma just sel hetkel otsisin omale lebomatti ja helistasin sõpru läbi, siis spontaanselt oli Krisil ja Jaanal ka just aega ja läksime kõik koos sushit sööma. Mulle meeldib oma vanade kursaõdedega koos tsillida, sest esiteks, alati kui kokku saame, siis imestame teineteise riietuse üle "oohh, mis kangast see kleit on?" või "Kust selle said jne?" :D Põhiteemad sushi kõrvale on, et kuidas ikka see kummikanal käis või kuidas õmblusmasin seda pistet teeb :D No mitte keegi teine ei mõista mind sellistel teemadel! Nad on tõelised kullatükid mulle!
Aaah,muideks, kas olete Plazas sushit söömas käinud? Appi kui hea!!! Ma olin sellest korduvalt kuulnud, kuid polnud sinna varem jõudnud. Nüüd ma enam mujale ei lähegi! Proovin nüüd söögi juttude pealt tagasi jõuda outfiti juurde :D
See kleit või pigem mu maagiline keep -   Täiuslik lihtsalt! Ma soetasin selle kaks nädalat tagasi ja ma tõesti proovin seda iga päev mitte kanda! Tõeliselt mugav ja huvitava lõikega. Sobib peole ning igapäevaseks kandmiseks. Pärit on ta ühest second-handist ja Asose oma ning ma maksin selle eest piinlikult vähe! Tuleb välja, et ma olen tagasi second-handide soone peale saanud, sest vahepeal ma üldse ei külastanud neid ja ei tundnud huvi ka. Ega seekordki ma ei külastanud teadlikult, see sõna otseses mõttes jäi tee peale ette. Mul on plaanis teha samasuguse lõikega teist värvi kleit omale. Siis väike vaheldus hehe. :) Kindlasti pakin ma selle ka Positivusele kaasa, sest see on lihtsalt niii mugav! Tõeline pärl ning mu südame vallutanud! Need kingad on ka ühed mu lemmikud, sest nad on hea paksu kontsaga ning nendega saab terve öö kas või tantsu vihtuda ja jalad ei väsi ära. Palju lemmikuid, aga no selline ma juba olen. Iga teine asi lemmik, kiindun vist liiga kiirelt :D Aga, nüüd on aeg pakkida festivali outfitid kokku ja juba homme- Positivus 2014!

Dress- Asos // Heels, bracelet- Seppälä // Bag- Mosaic // necklace "hope", rings and shades- H&M
This Thursday has been amazing! I started my day at the beach and just chilled there and listened my favourite music. After that I meet with my best friends, who are also tailors. We learned together in the same school and with them it's always so fun because our main subjects are about fabrics and sewing machines. :D Nobody else won't understand me better! I love them so much! ♥ 
We ate sushi and I visited first time this place called Plaza and oh my god, sushi is so delicious there! This is now defintely my favourite sushi place! Okay, enough about food!
I found this perfect Asos dress from second hand and I paid for this almost nothing! I haven't visited second-hands for a while now, because I don't have so much time but this time it was truly success!
This dress is my favourite and I really try not to wear it almost every day!  This pattern is so interesting and the fabric is also really good. Next week I'll try to sew myself dress with the same pattern but different color. Then I have some variety. :) Oh, and those heels are also my favourite. Yup, I'm that kind of person who have a lot of "favourite" things :D But really, these heels are comfortable and I can wear them all night and my feet won't hurt! Super! Now it's time to pack my outfits for upcoming Positivus music festival! So long, enjoy the summer!

5 kommentaari

Back to Top