POSITIVUS 2014 MEMORIES

Nii.. nüüd ma olen suutnud natuke maha rahuneda ja proovin panna neid suurepäraseid päevi sõnadesse! Positivus jättis mu südamesse suure jälje ja seda vaid positiivses mõttes. Õnneks on olemas pildid, mille kaudu saan paremini oma tundeid edasi anda. Ei teagi kust kohe alustada. Vist peaksin alustama seltskonnast, mis oli meil suurepärane. Ma olen nii tänulik, et Sanna tuli koos minuga sellele festivalile. Nende kolme päeva jooksul saime veel rohkem aru, kui õiged inimesed me teineteisele oleme. Samuti aitäh Kadri, Maria, Kertu ja Eliise, et tulite!  Meil oli lihtsalt fantastiline seltskond ja tohutult lõbus oli Teiega! Ma tean, et järgmine aasta tahan ma jälle Teiega seal olla! Oh ja muidugi muusika- kui palju uusi artiste ma avastasin enda jaoks! Mu süda on nüüd muusikaga natuke aega täidetud. Positivusel tutvusime ka igast erinavate uute inimestega ja nii palju nalja sai! Oeh, maagilised kolm päeva!
Selle aasta Positivus on siiani mu lemmik! Meie seltskond oli lihtsalt super ja terve aeg ma pulbitsesin positiivsusest ja energiast! See festival inspireerib mind nii palju! Magasin iga öö vaid mõne tunni ja ma polnud kordagi väsinud.  Viimased paar nädalat olen ma üldse tundnud end superhästi. Ma olen oma elus teinud paar suuremat muudatust ja eelkõige oma suhtumise osas. Võib-olla mu suurepärane Sanna on mulle veel rohkem hoogu juurde andnud. Ta on mind alati inspireerinud ning olnud inimene, keda ma austan ja imetlen. Olla koos temaga seal festivalil oli tõeliselt imeline, sest meil on sarnane muusikamaitse ja sarnane mõttemaailm. Nii lihtne oli ja uskumatult lõbus lihtsalt. Positivusel ma tundsin 100% oma kohalolekut (kes on lugenud Eckhart Tolle raamatut, teab millest räägin) ja ma pole end ammu nii elavana tundnud ja ma teen kõik, et seda tunnet enam ei kaotaks! Ma pakatan energiast ja uutest ideedest ja ma olen tõeliselt õnnelik. Tahaks seda kohe kogu maailmaga jagada, õnneks on mul blogi :D 
Ja õnneks on olemas pildid, mis loodetavasti annavad edasi mu mõtteid! Hea kvaliteediga pildid saime vaid telkas teha, sest kaameraga festari alasse sisse ei pääsenud, aga õnneks on olemas telefonid.  Natuke halvem kvaliteet, aga annab edasi seda feelingut! :)
Photo - Liisa Põder
 
Some random guy wanted to make a picture with me... or just to grab my boob :D
Trying to be like our country president and make a selfie :D
Esimene õhtu tantsisime öösel kella kolmeni ja mitte vähe! Kohtasime tantsuplatsil ka oma sõpru, kelle me ära rääkisime, et nad meid kukile võtaks. See oli pikemat aega seal tantsides me salaplaan juba olnud :D Aitäh Marko ja Jürgen! Ühel hetkel tuli mul idee, et võiks ujuma minna ning kõik olid nõus.  Läksime kell kaks öösel näkki panema ning mõtlesime, et miks prožektor me peale terve aeg näitab.. Hommikul avastasime rannast suure sildi, et öösel ujumine keelatud :D Kella viie ajal hommikul harjutasin pea peal seisu, sest meil oli plaan minna kell 9 rannas toimuvale joogasse, aga kahjuks me magasime pool tundi sisse :D
Meil oli Sannaga unistus, et võiks Ellie Gouldingu ajal kellegi kukil olla ning kõrgemalt nautida kontserdit. Rahva seas olles juba andsime alla, sest ei tundunud sobivat kandidaati  :D Siis tõstsin ise hoopis Sannat ja ühel tüübil hakkas kahju meist ning võttis kõigepealt Sanna kukile. Paar laulu hiljem oli näha ta näost, et enam ei jaksa ning mõtlesin, et ah suva, vähemalt Sanna unistus läks täide :D (Jep, meil suured unistused haha) Aga siis see tüüp pakkus ise, et kuule tahad ka tulla? Ning siis läks minu oma ka täide ning rokkisin viimase laulu "Burn" ajal selle tüübi kukil :D Ma ei tea, mis ta nimi on või kes ta oli, aga ma olen megatänulik talle! Aitäh Läti mees, et olid nii tugev ja täitsid me unistuse!  :D
Bastille ajal olime põhimõtteliselt esireas ja meie jaoks pole probleem rokkida mudas! Sellised asjad teevadki festivalist festivali! Ela hetkes ja lihtsalt naudi! Külastage Positivus festivali ja Te ei kahetse!
THIS FESTIVAL GIVES SUCH A GOOD FEELING!

Kommentaare ei ole

Back to Top