WHITE AND PINK

Ma ei tea kust alustada! Esiteks, eile toimus Eva-Liisa tüdrukuteõhtu ning see väärib eraldi postitust! Niii nii fun õhtu oli! Lihtsalt awesome! Aga siit tuleb kiire outfiti postitus!
Peovärviks oli valge-roosa ja kas mul on roosasid riideid kodus? Ehk siis kiire šoping! Reede õhtul oli kiire raha kulutamine ka River Islandis, kust ma lõpuks ostsin ära oma uued lemmikkingad! Need on nii mugavad (!) ja stiilsed, seega täielik armastus! Piilusin juba ammu neid ning nüüd on nad lõpuks minu! Ja sorri, et ma olen nii igav ja kannan oma seljakotti kogu aeg, aga see on nii mugav ja ma ei oska enam käekotti kandagi :D Peaks vist River Islandist selle ilusa valge seljakoti ostma...Oleks vaheldust..Reisiraha kogumisest ei tule varsti midagi välja kui nii palju ahvatlusi poodides on :D Järgmises postituses rohkem juttu ja pilte Eva tüdrukuteõhtust! :)
Shoes- River Island // Skirt- Seppälä // Top- H&M // Backpack- Bijou Brigitte

I don't know from where to start! So yesterday was Eva-Liisa bachelorette party and oh my god, this was so awesome!  But first, I will give you this quick outfit post! 
The theme for this party was white-pink and on friday I bought those supercool shoes,what I truly love! They are so comfy and stylish- totally in love! I have dreamed about them for a while now so finally they are mine! And I'm so sorry that I alwyas wear my backpack, but it's so comfy :D And I think now I'm gonna wear quite often those shoes too.. :D

3 kommentaari

Back to Top