EVA-LIISA BACHELORETTE PARTY

 Eelmine laupäev oli awesome, sest siis saatsime Eva-Liisa korraliku peoga mehele! Miks ma sellest alles nüüd räägin? Sest mul on olnud lihtsalt nii kiire nädal, et pole isegi arvutisse jõudnud, järgmises postituses räägin täpsemalt, miks, kuidas jne!Nii palju siin jagada! Wohooo!
  Tagasi laupäeva jurde, ma ei oskagi kusagilt alustada, sest terve päev oli lihtsalt niii tore ja lõbus! Reelika ja Marite tegid suure töö ära, sest nemad olid põhilised eestvedajad! Mul on lihsalt suurepärased sõbrannad ja ma olen nii tänulik, et me keskkoolis saime nii lähedasteks läbi igasuguste kogemuste, hetkede ja muidugi lolluste.
Eva on siis meie kambast esimene, kes kõnnib mõne nädala pärast altari ette! Ma olen nii õnnelik tema üle!
Last Saturday was so awesome! We held my really good girlfriend bachelorette party. Few weeks more and she will be the first one of our gang who is getting married! I'm just so happy! I really have the best friends ever and we always have so much fun! I love my girls!
My supercute bride!
Aga rääkides meie peokesest, siis alustuseks tegi Grete Evale meigi, mina tegin kogu outfiti ja siis sai Eva lõbusõitu ühe laheda Ameerika autoga! Ta armastab neid autosid, seega kas saab veel tuusam üllatus olla? Siis juba kohtus ta ülejäänud sõbrannadega Taani kuninga aias, kus võtsime ta vahuveini ja maasikatega vastu. Seal tegi meie fotograaf super ilusad pildid. Igal pildil olen ma suure naeratusega (võib-olla isegi liiga suure, aga mis teha, südamest naer on mul selline :D) aga tegelikult nii lõbus oligi, kui just mitte veel lõbusam! Peaks mainima seda ka, et ilm- nagu Eesti suvele kohane- oli kohutavalt külm! Aga naised nagu ikka, ilu nõuab ohvreid! Peale piltide klõpsimist läksime Grete juurde, kus pugisime kõhud täis ja mängisime igast mänge. Õhtu muidugi lõppes vanalinnas, kus Eva pidi igast asju maha parseldama ja ma siiani ei mõista kuidas inimesed neid osta suutsid. Need olid ikka väga ajuvabad asjad :D Suutsime linnas isegi ära rääkida need jalgratta poisid, kes tegid tasuta rallisõitu meile. Õhtu "ametlik" osa ehk siis planeeritud asjad lõppesid vandega, mille Eva ette luges ning õhupallid ekside nimedega sai taevasse lastud. Adios!  PS! Pooled eksid lendasid juba poole õhtu peal minema, need olid vist eriti halvad :D 
Nii hea oli praegu meenutada nädala tagust sündmust ja terve aeg seda kirjutades oli naeratus näol, sest see oli ikka üks ütlemata lõbus õhtu!
 Pühapäeval valutasin vahuveinist natuke pead (või siis päris palju) ning külastasin ka Tänavatoidufestivali. Tõeliselt tsill üritus, kahju ainult et söögijärjekorras pidi pikalt seisma suure rahvamassi tõttu, kuid meil läks vist isegi õnneks, sest külastasime seda üritust päris varakult. Aga midagi sarnast võiks varsti jälle toimuda. :)


Mõned meie keska kambajõmmid on pildilt kahjuks puudu, sest ei saanud osa võtta, aga sellegipoolest olite te me südames! :)
Photos: Siret Sepper
 Talking about the party. Firstly, Grete did make-up for Eva-Liisa and I made the dress and everything. She looked so gorgeous and this dress fitted also very well. Everything was surprise so she did'nt have  any clue. :) Then was a time for another surprise- outside was waiting one really cool American car! Then they drove to Old Town where we were waiting for her with some bubbly and strawberries. We did a photoshoot there and pictures came very lovely. :) After that we went to Grete's place where we ate a lot and ofcourse drunk more bubbly and bubbly.. so yes, we were in a very good mood :D The night ended in Old Town where Eva-Liisa had to sell some ridiculous things- like for real :D  In midnight was time for vow and then we blew the old ex-boyfriends in the sky. Our evening continued with dancing and partying! So much fun with these girls! On Sunday I did'nt feel very well.. oh no, not at all, but the whole night was just so worth it!

Kommentaare ei ole

Back to Top