CUSTOM MADE DRESS FOR MARGERI

Nonii, kaua oodatud aeg on käes ning saan lõpuks jagada oma tööd ka Teiega!  Aprillis kirjutas mulle üks tundmatu tüdruk facebooki, et ta tahaks omale pidukleiti. Muidugi ta soovid olid appi kui keerulised, aga sellegipoolest otsustasime kokku saada ja asjast täpsemalt rääkida. Ja mul on nii hea meel, et seda tegime, sest muidu poleks nii ilusat kleiti valminud. See oli järjekordne ületus mu enda jaoks, sest Margeri soovid olid tõesti keerulised, aga kuidagi me välja nuputasime selle kleidi ehk siis minu poolt tehnoloogiline võimalikkus ja tema poolt rahule jäämine. :D Päris palju mõtlesime välja kangapoes, kui ma pakkusin erinevaid variante ning ega tavaliselt paljud kleidid nii sünnivadki, sest fantaasia hakkab paremini tööle. Rääkides tehnoloogilisest poolest, siis kleit on töödeldud voodriga ning rinnahoidjad sinna sisse ehitatud. Alumine osa on poolratasklošš lõikega. 
 Oeh, mul on lausa lust töötada, kui tellijad on nii suurepärased inimesed! :) Süda rahul ja silm puhkab! Aga vaadake pilte ning andke tagasisidet, kuidas Teile meeldib? :)  
Scroll down to read the text in English!
 Well well, finally I can show you some work results here!  In April one girl wrote me and wanted to have one really cool partydress. Ofcourse, I was a little bit scared at the beginning because her wishes we're quite complicated, but I decided to meet her and talk about the dress more closely. I'm really pleased that we did this, because in other ways I would'nt have done this gorgeous dress! Somehow we figured out what kind of dress we're gonna make and in the end we were both really satisfied!  I'm so happy to work with so beautiful and great people! And, how do you like it?

8 kommentaari

  1. Jumalik! Punane kirg ja ilu ühes kleidis :)

    VastaKustuta
  2. VAUUUUUU! Kui mul kunagi mõni tähtis ja eriline sündmus ees, siis võtan kindlasti sinuga ühendust :) (Liisa Romet)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ja, Liisa, tee seda :) See ainuke võimalus kuidas saada midagi täiesti ainulaadset :)

      Kustuta
  3. Vastused
    1. Annika, tõepoolest väga ilus kleit! Soovin Sulle jõudu, jaksu ja palju inspiratsiooni edaspidisekski! :)

      Ilusat suve!

      Aile

      Kustuta
    2. Aitäh Aile! :) Loodan, et inspiratsioon niipea otsa ei saa ;)

      Kustuta

Back to Top