THE BEACH

Kõik, kes mind tunnevad, teavad kui väga ma armastan naiselikku stiili. See kleit kirjeldab täpselt mind! Naiselik, armas, lihtne ning omapärane.
Kleit valmis tegelikult juba märtsis ning pildistasin seda üles SeeSee fotostuudios. Üllatus üllatus, aga ma pole siiani neid pilte saanud.. (1,5 kuud juba möödas..)
 Aga ma ei suutnud enam oma loomingut kapi taga hoida ning näitan Teile seda imearmsat kleiti. Pildistasime selle üles hoopis Lloret de mari rannas, mis sobibki tegelikult kleidi iseloomuga paremini kokku. Lihtsalt märtsis külma ilmaga oli ainuke variant stuudiopildistamine.. Selja tagant on kleit avatud, nagu mulle meeldib ning eest on südamekujuline lõige ning kaetud pitsiga. Alumine kangas pärineb Itaaliast ning pealmine mündiroheline pits Kangadzunglist. Nägin selle kleidiga palju vaeva (eriti endale proovi tegemisega-kindlasti mitte kõige lihtsam ülesanne sellise kleidiga). Loodan, et Teile meeldib tulemus! :)

Everybody, who knows me, know how much I love feminine style. This dress describes perfectly my style. Feminine, cute, simple and also original. 
  Actually I made this dress already in March and we shooted it up in the SeeSee Photostudio but I still don't have those photos.. But I just could not hide this dress anymore in my closet so here it is! 
So we shooted it up in Lloret de Mar and at the beach so what could be more perfect? Fits perfectly with that kind of weather and place!
The dress is with open-back, as I love and covered with lace. It was very hard to make fitting for myself but somehow I managed it.  I worked hard with this dress so I hope you like the result!
Dress and headband selfmade

10 kommentaari

Back to Top