LLORET DE MAR PHOTO DIARY

Puhkus on läbi aga mälestused jäävad. Kuigi eile olin juba jälle lennujaamas, aga seekord läks mu väike õde Silje hoopis Eestist minema. Loodan, et tal läheb Küprosel hästi ning juba pean plaani talle külla sõitmiseks!  
Kui kiirelt kokku võtta puhkus, siis üks nädal päikest-SUPER. Natuke raske on oma rutiini tagasi saada, aga kohe kui Eestisse jõudsin ootas mind juba ühe tellijaga proov. Niiet, päris kiirelt tagasi toimus see haha. Pole siin mingit puhkust enam, sest lõpukleidid hakkavad kiirelt valmima! Eile käisin kohe ka trennis ja siiani kõik kohad nii valusad haha. Nädal aega me ainult sõime (alguses tundus kõik niii hea aga nädala lõpuks oli kõik ühe maitsega haha) ja kui all inclusive on, siis ei puudu ka kokteilid. Njämmm. Jep, keha vajab natuke trenni nüüd.  Aga õnneks me käisime palju ringi, sest me pole inimesed, kes ainult päevitaks.
Rääkides kohast, siis Lloret de Mar on kuulus Hispaania kuurort just oma peokohtade poolest. Kõik kohad olid ööklubisid täis, aga me kahjuks ühtegi ei külastanud. Küll aga käisin esimest korda kasiinos ja see oli megafancy niiet, whooa! Nüüd hakkavad mul kiired ajad, aga õnneks on mul veel natuke pildimaterjali näidata reisist. Samuti üks väike salaprojekt, mis loodetavasti varsti ilmavalgust näeb!

Vacation is over but memories stay forever! Actually I was yesterday again at the airport but this time we waved to my little sis Silje, who went to discover Cyprus! Hopefully I will visit her during the summer. 
But if I should describe my vacation with one word then...  SUPER! It's a little bit hard to get back to my daily routine, but after I landed I had fitting with one of my customer! So I think I went back to my daily routine quite quickly haha. Right now I have so much work with all the graduation dresses but also I'm so excited about the result!  Yesterday I went straight to the gym and now my whole body hurts. But after one week only eating yummy food and drinking cocktails, my body needs some training. Fortunately we walked around quite much because we don't like sunbathing all day long but still...
This place-Lloret de Mar- is quite well-known as the party resort. There are so many nightclubs but we did'nt visited any. But I visited casino first time of my life and it was really fancy one, whoaa! Now I will have busy times in my life but luckily I have more photos to show you about the trip! We also worked on a little secret project what will hopefully be here very soon!

Kommentaare ei ole

Back to Top