SWIMMING POOL

Mu viimane Lloret de Mari outfiti postitus..Seal basseini ääres sai päris palju hängitud. Selline tunne nagu oleks seal mitu kuud tagasi käinud, aeg lendab nii kiirelt! Ainuke, mis veel meelde tuletab seda reisi on igatsuspildid ja päevitunud keha :D Rääkides oma toimetustest, siis varsti varsti saan näidata juba oma tellimustööde tulemusi. Ma ei mäleta, kas olen maininud seda siin, aga hetkel valmib mu esimene pulmakleit! Ja võin öelda, et see tuleb tõeliselt armas :) Täna proovis isegi poetasime pisaraid, kuna kleit hakkab terviklikku kuju võtma. Ma ei jõua ära oodata juuli lõppu, sest alles siis saan tulemust jagada siin! Juhuuu!
Eile külastasin lõpuks ära ka uue kuuma River Islandi poe ja noo kui palju asju ma sealt tahtsin! Õnneks ühtesid kingasid polnud 37 suurust :D Rahakott oleks muidu palju väiksemaks jäänud.. Aga see-eest ostsin ühe beebisinise cami topi. Sobib mu ketsidega kui ka kontsadega ja tõeliselt mõnus viskan-lihtsalt-selga pluus!
Allolevat kleiti olen siin varasemalt juba näidanud, aga seekord siis natuke teistsuguses kontekstis. :)

So this is my last outfit post from Lloret de Mar. It feels like I've been there some months ago, time flies so fast! Only thing what reminds me this trip, are some photos and my tanned body :D Talking about myself, soon I can show you my custom work results.  Have I mentioned here already that I will do my first wedding dress?!!  And I assure you that it will be so cute! :) Today in fitting we also dropped some tears because the dress takes every time more and more final shape! I can share this result in the end of July, can't wait! Wuhuu!
Yesterday I visited new hot spot in Tallinn- River Island store and oh my god, I wanted so many things! Luckily I bought only one simple babyblue cami top and I really love it! It's casual and at the same time chic!  But outfit pictures with this top comes later. ;)
Yup, I'm a little bit sunburned :D That happens when you're reading a book and forget to turn around :D
Dress made by myself // Belt, Necklace- Moetänav // Bag- Primark // Shoes-Mohito

Kommentaare ei ole

Back to Top