CAROUSEL

Kõige raskem ülesanne on minu jaoks katta seda "ilusat" oranzi all in käepaela :D  Muidugi esimene asi mis ma küsisin oli, et kas ma tõesti pean seda kogu aeg kandma? Kahjuks sain jaatava vastuse ning nüüd ma ei saa seda enam ära võtta, sest nad ei anna mulle uut. Seda ise eemaldada on ka võimatu, ainult katki lõigates. Seega, mu ülesanne jätkub.. 

The most challenging task for me is to cover our hotel "all in" wristband haha. First thing what I asked in reception was "Do I have to wear it ALL the time? " and sadly was the answer yes. I can't take it off because they won't give me a new one. It's hard to break it also so my challenging task continues..

Pants, necklace- Monton sample // Bag - Vintage // Rings- H&M // Blouse- Gina Tricot // Shoes- one internet shop

Kommentaare ei ole

Back to Top