I HAVE NEVER BEEN SO SURPRISED!

Päev oli täis üllatusi! Kõigepealt tutvustas Tania mulle linna ning sõitsime ka turistilaevaga mööda Maini jõge. Tõeliselt mõnus ilm oli ning kell 3 pidime Tania paki järgi minema raudteejaama- üllatus üllatus, see pakk oli mu vahetusaasta hostõde Marike! Mul polnud õrna aimu ka ja ma olin veel järgnevad 2 tundi šokis haha. Tõeliselt lahe üllatus aga see polnud veel kõik! Pidasime kolmekesi piknikut Maini ääres ja pärast kodus õhtustades helises uksekell- sisse astus mu klassiõde Svenja. Jälle polnud mul õrna aimugi haha! Siis hakkasime kõik koos sättima kuna pidime peole minema ja millegipärast kogu see minek venis, siis juba hakkasin aru saama, et oot oot kas me ootame kedagi? Ja siis sain juba aru, et keegi tuleb veel ja nii see oligi, 11-12 aeg liitus meiega mu klassiõde Christina! No ma olin täiesti pisarates, sest ma polnud neid 4 aastat näinud! Tõeliselt emotsionaalne ja üllatusterohke päev! 
Ma andsin neile lubaduse, et hakkan oma blogi inglise keeles ka kirjutama, mida tegelt päris paljud on mul juba ammu soovitanud teha. Ma kogun julgust veel! Praegu ma seda teha ei suudaks, sest saksa-inglise-eesti on kõik segamini :D 

Kommentaare ei ole

Back to Top