Deutschland, deutschland, über alles!

Lõpuks olen siin! Seekord siis Frankfurdis, ainuke nii-öelda saksa suurlinn, kus ma pole käinud.   Kiire ülevaade, et miks siia üldse tulin. Nimelt, ma tulin oma Saksa sõbrannale külla, kellega hängisime terve mu vahetusaasta koos ja keda ma nüüd vahepeal ainult 4 aastat polnud näinud haha. Ta kirjutas mulle oktoobris, et Justin Timberlake kontsert on tulemas, kas lähme? Ja ainuke vastus sellele küsimusele oli JAH!
Saksamaal on alati tore olla, ma tunnen end siin koduselt. Saksa keelega muidugi nii kodune tunne enam pole, aga saab hakkama. Eile tsillisime natuke linnas ja tegime catch up'i, sest 4 aastat pole just väga lühike aeg haha. Kuigi, õhtu lõpetasime "Friends" sarja vaatamisega ja niisama jutustamisega, siis oli küll tunne, et kõik on täpselt samamoodi. Ja nii ongi õigete sõpradega!
 Täna vaatame linnas veel natuke ringi ja õhtul lähme live bandi kuulama ja keerutame ka natuke jalga!
Shoes - Vans // Jeans- H&M // Bag, sunnies - Monton // Blouse- Gina Tricot // Scarf - Moetänav

Kommentaare ei ole

Back to Top