REAL TEHNIQUES Make-up brushes

Tavaliselt siit blogist väga ilujuttu ei leia. Esiteks seepärast, et ma pole kunagi olnud tüdruk, kes ostab kogu aeg uusi ilutooteid ja katsetab. Pigem ikka nii, et kui asjatundja soovitab või leian midagi head, siis selle peale jään pidama. Minu loogika on, et mida vähem näiteks näonahk erinevaid tooteid saab, seda parem. Võid oma nägu puhastada mitme erineva vahendiga, aga kui ikka toitumine ja liikumine paigast ära, siis need ilutooted ei päästa. Kõik peab omavahel tasakaalus olema. Tervislik toitumine, palju vett ja palju liikumist! Aga see on vaid minu kogemus ja ärme kaldu teemast kõrvale..
SEST ma teen erandi ning jagan Teiega head kogemust hoopis meigipintslitega- realTECHniques makeup brushes by Sam&Nic Chapman. (Rohkem infot ja õpetusvideosid leiad SIIT )
Lõpuks soetasin ma need omale ja olen neid juba mõni nädal kasutanud. Kõik, kes olid neid varem kiitnud ja samuti mu sõbranna Grete, kogu jutt oli tõsi! Need tõesti on ülikvaliteetsed ning pehmed pintslid. Rääkimata sellest, et teevad oma töö väga hästi ära. Tellisin omale alustuseks Core Collectioni, milles on neli näopintslit. 
Vasakult: contour brush (kontuurimiseks päikesepuudriga) /  pointed foundation brush ( jumestuskreemi pintsel-natuke väike näo katmiseks, pigem silmaalused jne) / detailer brush (väiksemate iluvigade katmiseks) / buffing brush ( jumestuskreemi ja puudri peale kandmiseks- Kõige parem!)
Pintslid on väga hea katvusega ning siiani pole ühtegi karva ära tulnud. Lihtne pesta ja peale pesu on sama pehmed. Siiani jätkub vaid kiidusõnu. Ma jätan selle osa vahele, kuidas meikida nende pintslitega, sest kõik kasutavad neid erinevalt. Näiteks, mõned kasutavad detailer brushi huulepintslina, mina aga kõige pisemate iluvigade peitmiseks.
Kunagi tehtud küünlahoidjast sai mõni aeg tagasi mu pintslite hoidja. DIY selle tegemiseks leiad SIIT
Pintslid on müügil ka Kaubamajas, aga nagu ikka siis väikse juurdehindlusega. Mina Tellisin SIIT
Luban, et kui avastan mingi hea ilutoote, siis toon selle ka siin välja. Aga neid pintsleid julgen soojalt soovitada!

2 kommentaari

  1. Tere,
    tean, et see postitus juba üle aasta vana aga äkki sa mäletad palju sealt lehelt tellides postikulu oli?

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Kui teha see tellimus nii-öelda peaaegu lõpuni, siis peaks nägema postikulu hinda. :)

      Kustuta

Back to Top