MEIGIKOOLITUS Marlen Maisiga

Mind on alati jumestamine huvitanud ning paar kuud tagasi sõbrannadega tehtud otsus meigikoolitusele minna sai teoks. Eile võtsime pintslid kätte ja õppisime end jumestama.  Meie suurepäraseks juhendajaks oli Marlen Mais. Koolitus oli tõeliselt hea, sest me saime vastuse igale küsimusele ja uskuge mind, me küsisime palju haha! 
Alustasime rääkimist erinevatest meigitoodetest, siis liikusime jumestuse juurde ehk kuidas teha näole ideaalset põhja, mis kestaks pikalt. Edasi rääkisime näo modelleerimisest, mille ma nüüd selgeks sain ja uskumatu, kuidas see näokuju suudab muuta, super nõuanne! Saime veel selgeks, kuidas põsepuna peale kanda, kulme värvida ning kuidas silmameiki teha. Õppisime palju hajutamist, hajutamist ja veelkord hajutamist.  Me kõik võtsime ka oma meigiasjad kaasa, et küsida üle, kas need on ikka sobivad ja kuidas neid veel paremini kasutada.  Peale koolitust saime aru, et mõned uued tooted tuleb meigikotti ka soetada.
Alguses räkisime teooriast ja siis juba hakkasime enda peal katsetama.  Mulle endale sobib selline õppimisviis paremini, kus kohe saan praktiseerida õpitut, sest kui me oleks vaid teooriast rääkinud, siis kodus endale meiki tehes oleksin kahtlema hakanud, et kas ikka oli nii jne.
Mina tegin omale pruunide toonidega rohkem igapäevase suitsusilma ja Maarja hallide toonidega. Silma välisnurka kantud must värv annab rohkem partylooki!

Me saime paari tunniga nii palju targemaks! Marlen andis nii palju nõuandeid ja nippe ja ütlen ausalt, et nüüd olen enda jumestamises palju kindlam.  Meigikooli veel ei ava, aga vähemalt enda jumestamine on käpas haha! Tõeliselt lõbus ja hariv viis õhtut veeta sõbrannadega, niiet soovitan soojalt Marleni käe alla end koolitama minna. Suuuuur aitäh Sulle Marlen! 

Kommentaare ei ole

Back to Top