Tallinn Fashion Week'13

Tallinn fashion week võib läbi olla, aga sealt saadud inspiratsioon ja motivatsioon kestavad edasi! Nii palju ilusaid tegumoode, lõikeid ja kangaid... raske mitte joosta õmblusmasina taha.
Hea meelega oleks tahtnud minna ka Kuldnõela galale, aga õel oli juubel, seega sain neljapäeval ja reedel moenädalast osa. Neljapäeval käisin vaatamas Marin Silla kollektsiooni ja reedel oli mul võimalus osa võtta Riina Põldroosi ja Piret Ilvese showst. Hea meelega oleks tahtnud kõikidel showdel käia, aga rahakotile oleks see liiga rängalt mõjunud. Natuke jama, aga internetist on ju võimalik pilte vaadata, kuigi kohapeal õhkkond täitsa teine. Jagan natuke oma muljeid ainult nendest showdest, kus kohapeal sain viibida.
My outfit day 1
Sample dress- Moetänav
Marini kollektsioon oli inspireeritud indiaanlastest ja mulle väga meeldisid osad kangad ja trükk. Mõned lemmikud.
 Reedel käisin Piret Ilvese ja Riina Põldroosi showl. Pool showd ahmisin õhku, sest Piret Ilvese kollektsioon oli lihtsalt suurepärane!!! Istusin põhimõtteliselt lava kõrval, seega nägin kõiki kangaid samuti lähedalt ning nad tundusid nii pehmed ja kvaliteetsed, et sooviks kohe kanda! Kollektsiooni toonid ja lõiked olid nii lihtsad ja elegantsed. Suurepärane lihtsalt!
My outfit day 2
 Less is more!
Riina Põldroosi kollektsiooni kangad olid nii põneva tehnikaga. Väga väga lahe! Võitsid kohe mu südame!
Tallinn Fashion Week pakkus tõeliselt palju põnevaid kangaid ja lõikeid ning tohutult palju silmailu! Mood elab südames edasi ning varsti võib näha, mis ma seal õmblusmasina taga kokku vuran. :)

Kommentaare ei ole

Back to Top