Janne veerandsajandi kleit!

 Palju õnne mu kallile õele! ♥
Kui õel on juubel, siis peab ikka midagi isetehtut kinkima ja mis see küll olla võiks, kui õde oskab õmmelda...:D  Mõtlesin teha talle ilusa musta kleidi, sest ta käib pidevalt minu kapist mustasid kleite laenamas, nüüd on tal enda oma. :) Mul ei olnud täpseid mõõte, lähtusin sisetundest, et see peaks talle paras olema.  Ma ei hakanud ise lõiget tegema, sest mul olid 2 aasta tagused mõõdud, seega võtsin Burdast 36 suurusele vastava ülaosa lõike. Kleit on töödeldud voodriga ning alumine osa on poolratasklošš. Taga on kuldne lukk ja ees smaragdrohelised kivikesed.
Paar etappi kleidi valmistamisel.
 Tal ei olnud õrna aimu ka, et ma talle kleidi tegin. :)
 
Kunagi hiljem tulevad ka ilusamad pildid kleidist. :)
Kleit sobis peaaegu ideaalselt! Natuke on vaja vööjoonelt kokku võtta, aga ülejäänud osa sobis. Milline kergendus, kartsin juba, et pean pool kleiti ümber tegema. :D
Veerand sajandit on kallil õel täis, järgmine olen mina. Appppi... Kuhu aeg kaob küll? Õnneks on veel 3 aastat aega. Noorem õde kutsub meid juba penskariteks..
Aga eelnevas postituses näitasin oma uue kleidi omapärast kangast, nüüd näeb seda ka seljas. Istub valatult ja oii, kus ma armastan seda kleiti!
See väike tegelane oli lõpuks päris läbi, sest kõik nunnutasid ja mängisid temaga kogu aeg. Parim päev ta elus. :D
 Homme kirjutan ka Tallinn Fashion Weekist. Ütleme nii, et Piret Ilvese kollektsioon on endiselt silme ees.. See oli lihtsalt fantastiline!
PS! Kas Teile meeldis kleit? :)

2 kommentaari

  1. Väga kift! Head pildid, hakkad täitsa mõnusaks fotograafiks juba :D
    Tubli töö kleidiga, tahaks rohkem sellest pilte näha, kui seljas on ;)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Kahjuks kõikide piltide au endale ei saa võtta :D Kui ma omale lõpuks kaamera soetan, siis tulen Sinu juurde kursustele :D Kleidist tuleb rohkem pilte tulevikus :)

      Kustuta

Back to Top