Eurotrip'13- Corfu Aqualand

Täna käisime Corfu veepargis Aqualand! Otsustasime sinna ikkagist terveks päevaks minna oma tuusa rolleriga, kui kraadiklaas näitas juba hommikul kell 10 üle 30 kraadi. :) Meie kodukuurortist näitas sinna vaid 9 km, aga me suutsime õigest kohast mööda sõita ja tegime megasuure ringi. Siinsed teeolud on allapoole arvestust ja liiklus omaette on juba üks suur nali. Tallinna teed on ikka igati sõidetavad. Hispaanias nägime igal teisel autol mõlke ja nende parkimine oli tase. Nägime kaks korda kuidas hispaanlased parkisid ja nende moto oleks “kui ei mahu, siis teen nii et mahuks” ehk reaalselt parkiv auto lükkas ees ja taga olevat autot, et enda auto mahuks. Pole imestada, miks nende autod nii kriibitud ja mõlgitud on. :D
 Lõpuks jõudsime sinna kohale ja kogu lihasvalu rolleriga sõitmisest kadus, kui nägime neid atraktsioone! Me olime nagu väiksed lapsed seal, kes kohe jooksid kõiki liumägesid vallutama. :D Väga lahe oli seal ning ei kujuta ette, et oleks olnud kuskil mujal sellise palavusega. Kell 4 õhtul näitas kraadiklaas 37 kraadi, niiet siin on kuuuuum. Muidugi oleme mõlemad korralikult ära põlenud ja kogu keha valutab päikesest, aga vähemalt saime erinevatest torudest alla sõites head adrenaliinilaksu. 
 
Internetis maksis päevapilet 25 € ja õpilastele on 10% soodustust, aga kohapeal oma kehtetut õpilaspiletit näidates kujunes lõpphinnaks ainult 20 €, mis on nii laheda veepargi eest päris vähe. Söögid ja joogid olid kohapeal väga normaalse hinnaga, aga kahjuks kokteile ei olnud erinevalt Berliini veepargist. Sellegipoolest oli lahe elamus olla sellises veepargis ja veel vabas õhus.
Päev möödus seal väga kiirelt ning hotelli jõudes saime alles aru, kui näost punased me olime. 
Nüüd aga läheme südaööks oma lemmik rannabaari, kus vaatame US Openi tennisefinaali ja naudime head jahutavat jooki.
Järgnevad päevad proovime puhata ja päikese käes lesida, aga millegipärast usun, et meie päevitamine võrdub varjus tsillimisega või siis basseinis ujumisvõistlusi korraldades.
Ilusat sügist Eestisse!

Kommentaare ei ole

Back to Top