Eurotrip'13 - Barcelona

Oleme olnud nüüd kolm päeva Barcelonas ja see linn on awesome! Niii palju on näha ja teha. Esimesel päeval sättisime end korterisse sisse ja läksime kohe linna avastama.  Ilm oli kuum ja jalutasime mere äärde. Otsisime ka supermarketit päris pikalt, sest pühapäeviti on sellised poed siin suletud. Aga õnneks nii-öelda türklaste putkad on alati avatud :D Vaatasime natuke linna peal ringi, aga kuna me olime eelnevast päevast nii väsinud siis läksime varakult magama ja puhkasime end uueks päevaks välja. 

 Teine päev tervitas meid vihm, aga õnneks ei sadanud kogu aeg.  Mingi hetk liikusime kesklinna. Kondasime mööda La Ramblat- põhitänav kesklinnas- ja külastasime erinevaid poode. Vahepeal sadas vihma ning selle aja sai suurepäraselt sisustada shoppamisega. :)  Tahtsime külastada ka akvaariumit, aga seal oli mitmetunnine järjekord. Õhtul tutvusime rohkem oma kodukandiga ja vaatasime kodu lähedal olevat Sagrada Familiat- kirik, mis ei valmi mitte kunagi.

Kolmas päev oli super ilm ja terve päev kolasime mööda kesklinna ja käisime vaatamas neid põhi Barcelona vaatamisväärsusi. Igalpool on meeletud järjekorrad. Õhtul läksime mere äärde ja jalutasime terve Barceloneta läbi ja käisime ujumas. Mõnus!



 Barcelona arhitektuur on nii ilus ja huvitav.  Totally in love!
Samuti võib paljudel rõdudel näha Kataloonia lippe. See tuleb sellest, et paljud elanikud sooviksid, et Kataloonia maakond oleks eraldi toimiv riik katalaani keelega. Barcelona ja Madridi vahelised suhted pole just kõige paremad, sest Barcelona elanikele ei meeldi, et niipalju nende jõukust suunatakse pealinna Madridi. 
Katedraal, mis asub gooti linnaosa keskel.
Arc de Triomf

 Käisime ka ujumas ja lained olid metsikud! Õhtul kell 8-9 oli soojakraade 26 ning terve aeg kui Barcelonetal jalutasime olid selja taga metsikult tumedad pilved ning lõpuks nägime ka äikest.
 Pühapäeval teeme ilmselt rannapäeva, sest siis on enamus kohti suletud.

Vaade Barcelonetalt kesklinna poole. Alguses arvasime, et see cool ehitis mingi vaatamisväärsus, aga see hoopis hotell.
 Jalad on tohutult palju vatti saanud. Päevad läbi oleme jalutanud ja külastanud erinevaid kohti. Täna läheme jalkafinaali vaatama Camp Nou-le Barcelona-Madridi vahel ning pealtvaatajaid tuleb umbes 99 tuhat! See on omaette elamus.
Sellest kuulete juba järgmises postituses!

Kommentaare ei ole

Back to Top