DIY Flower crowns

Mõtlesin juba paar nädalat tagasi, et võiks teha omale mõnusa lillepärja. Nüüd maal olles oli mul seda nokitsemisaega. Kõik kunstlilled sain Rapla erinevatest lillepoodidest. Otsisin päris kaua neid, aga lõpuks leidsin sobivad. Ühe pärja punusin ning teisel kasutasin aluseks peavõru.
Selle pärja aluse sain ühelt pikalt kunstlillelt, millel oli traat sees ning mis oli sobiva paksusega ja seda oli hea painutada peavõruks. Kaunistasin pitsiga ning siis hakkasin punuma kunstlilli. Kuna tamiil oli kadunud, siis kasutasin paksu niiti nende kinnitamiseks. 
Flower crown Vol 1

 Flower Crown Vol 2
Selle ehte aluseks kasutasin peavõru, mille samuti kaunistasin pitsiga. Lilled kinnitasin liimipüstoliga. Rukkilill ja karikakar segamini-mu lemmikud!

Kui kellegil on soovi, siis ostke omale sobivad lilled ja näiteks peavõru ning võin sümboolse summa eest meisterdada ühe suvise ehte. :)

Hetkel tegelen erinevate tellimuste ja parandustöödega.Varsti näeb ka kahte kleiti, mille kallal töötan ja üks on juba peaaegu valmis! :) Täna käisin ka esimest korda sel aastal mustikal ja nägu siiani sinine. :D

Nautige päikest ja minge mustikale!

2 kommentaari

  1. Tere.
    Tekkis küsimus, et kust on pärit need rukkililleõied, otsides netiarvarustest, ei torka silma küll ükski pood. 😊

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Hei, kui mälu ei peta, siis leidsin need kunstlilled Raplas asuvast ühest pudi-padi poest. ;)

      Kustuta

Back to Top