Vanemate hõbepulm!

22. juuni tähistasid mu vanemad meie kodus oma hõbepulma ehk 25 aastat abielu! Õige kuupäev on 25.juuni aga pidu sai varem maha peetud! Lähedasemd sõbrad ja sugulased tulid kokku ja veetsime megatoreda päeva. Ilm oli mõnusalt kuum ja tuju laes! Ega pole lihtne asi olla 25 aastat õnnelikult abielus. Ma usun, et meie generatsiooni inimestest jõuavad vähesed hõbepulmani, rääkimata kuldpulmast. Ma olen oma vanemate üle väga uhke ja mul on niii hea meel vaadata, kui lõbusad ja armunud nad siiani on. Igas suhtes on tõusude ja mõõnade periood, aga nemad on suutnud kõik ületada ja usun, et tuleb ka kuldpulm ära!
"Õnnestunud abielu nõuab mitmekordset armumist ühte inimesse."

Janne ja emps olid tublid ja tegid megahead söögid. Janne oli siis peakoka rollis ja toidud olid superhead! Oma vanematele kinkisime nende pulmapildi ning raami sees oli ka tühi koht, et panna sinna hõbepulma pilt. Samuti kinkisime lõõgastava SPA neile. :)  Minu roll oli viia erinevaid mänge läbi ja nii äge oli vaadata, kuidas erinevas vanuses inimesed nii leili läksid! Uskumatult lõbus!

Vanemad tegid ka väikse pildistamise ja tulemus oli lihtsalt niiiii lahe! Ema pani teist korda ka oma pulmakleidi selga ja see istus valatult. :)   Kuulus autoga, millega kõik pilte tegid, kuulub Siimule, kes armastab vanade autode kordategemist.




 Tegin neile ka teistsuguses stiilis Aliast, mis pani neid proovile ja kõigile hullult meeldis!
Seltskond koos!
 Ja ega minulgi pilt tegemata jäänud. :D
Piltide autoriks on Siim-Kaarel Saluri.
Väga lahe hõbepulm ja jaanipäev oli ning loodan, et 25 aasta pärast saab ühe ägeda kuldpulma maha pidada!

Kommentaare ei ole

Back to Top