Rätsep-stilist valmis!

Eile lõpetasin Tallinna Tööstushariduskeskuse rätsep-stilist erialal!
Aitäh kõigile kallitele, kes kohale tulid! :) Mõnusalt palav ilm oli ja higistada sai haha.
Viimasel ajal on nii palju sündmusi olnud- vanemate hõbepulm, jaanipäev, Green Day kontsert ja äkitselt lõpuaktus jõudiski kätte! Tõeliselt  toredad kaks aastat olid. Nüüd alles mõistan, kui väga ma jään neid inimesi igatsema ja no muidugi ka tööstuslikke masinaid, triikimisseadmeid ja mannekeene jne jne. Aga ma sain lõpukingiks omale mannekeeni! Ülirõõõõmus! Mu oma isiklik mannekeen Diana!
Lõpukleit valmis mul kõrvarõngaste järgi, mis ma paar nädalat tagasi ostsin ja siis kuidagi tellisin omale rohelised kingad ja siis tuli kleit. Kõrvarõngad olid roosa-lilla-rohelisega, sellepärast on kleidi detailid rohelised kivikesed ning roosa lips. Selline inspiratsiooni järjekord siis seekord.
Algselt pidi kleit olema varrukatega, aga otsustasin viimasel hetkel need ära jätta. Kavandeid tegin palju, aga teadsin, et tahan midagi lihtsat. :) Lõpukleit ise valmis paari tunniga.  Mu moekollektsiooni juhendaja ütles ka nii armsalt, et kaugelt juba mu käekirja ära tunda ja eks ta nii ole, et vaikselt tekib oma käekiri.
Kool läbi! :)  Keskmine hinne tuli 4,85 :) See raamat, mis ma sain on ka megaäge!
Kallite rätsepatega!
Mu kallid! Ilmselgelt kõrgusin oma kontsadega too much :D
Mu lõpukink!  Nüüd saan teha veel paremini ja kiiremini tellimustöid!
Selleks aastaks on kooliga lõpp. 15 aastat järjest õppinud, nüüd teeks aastase pausi, reisiks ja rikastaks end erinevate kursustega ja teeks tellimustöid. Nüüd on mul oma vägev mannekeen ka, niiet julgelt, tellima tellima. :)

Kommentaare ei ole

Back to Top