Laulasmaa SPA

Minu jaoks on suurepärane viis aega maha võtta ilusas kohas kalli inimesega lõõgastudes. Linnas on pidevalt nii kiire ja vahel lihtsalt peab sellest melust eemale astuma ning puhkama.  Ostke hotelliveebist omale spapakett ja minge võtke oma kallimaga natuke aega maha. Selliseid asju ei pea ainult tähtpäevade puhul tegema.  :)  

Seekord olime me Laulasmaal, kus oli tõeliselt ilus. Muidugi vedas meil ka ilmaga. :) Soe päike, merekohin, jala all mõnus liiv... Tõeline suvetunne oli peal.   Eelmine suvi, kui trippisime mööda põhjarannikut, siis külastasime ka Laulasmaa randa ja mõtlesime, et vot siia peaks tulema. Nüüd võib checklistist maha tõmmata!
Miks soovitan seda kohta? Kes on suurem saunasõber, siis see koht on just Sulle! Laulasmaa veekeskuses on 6 erinevat sauna ja muidugi käisime ka meie kõik läbi: aurusaun, kivisaun, sanaarium, infrapunasaun, soolasaun,leilisaun ja puuküttega välisaun ning eriti mõnus oli külm välibassein.  Teenindus oli hea, toidud olid maitsvad ning üks hea mälestus jälle juures. :) 
Laulasmaa Spa-ga saab tutvuda SIIN
Dress: Monton
Ostsin vahuveini pudeli välimuse järgi. :D

Enjoy the little things in life...for one day you´ll look back and realize they were the big things.


'
Oleme päris mitmetes spades käinud ja igaühes on midagi erilist ja meeldejäävat.  Laulasmaa on oma ranna ja eraldatuse pärast lihtsalt suurepärane lõõgastumiskoht. Pärnu Terviseparadiisis on lõbus mööda torusid alla lasta, Kubija spad ümbritseb kaunis loodus, Mäetaguse spas on romantiline, kuid siiani on lemmik Vihula mõis. See koht on idülliline ja sealt võtsin kaasa nii palju positiivseid mälestusi. Läheks iga kell tagasi! :)

The trick is to enjoy life. Don´t wish away your days, waiting for better ones ahead.

Kommentaare ei ole

Back to Top