n-joy

Enne reisi on nii palju teha olnud. Eile hommikul murdis haigus mu ka maha, aga õnneks alustasin kiiret ravikuuri ning loodan, et saan reisi rahulikult nautida.
Tuju on igatahes väga hea! Kõik vajalikud asjad on tehtud!
25.aprillil on võimalik mu kollektsiooni "flyaway" uuesti näha TTHK lahtiste uste päevade moeshowl kell 12 päeval! Modellid on pika otsimise peale olemas ning loodan, et kõik õnnestub!
Kallid sõbrad,tulge siis vaatama! :)
Teisipäeva õhtul tuli hull sushiisu. Mõtlesin, et ostan järgmine päev, aga no isu ei andnud järele! Sushihouse aitas välja ja esimest korda tellisin Rocca al Mare omast ja väga rahule võis jääda, sest tükid oli Solarise omaga võrreldes palju suuremad. :D
 Teisipäeval lõpetasin praktikal kleidi, mis reedel pooleli jäi. Saab kanda mõlemat pidi!
Tegin omale ka sinise seeliku,mis mu suvepapudega ilusti kokku lähevad. Seelik valmis umbes tunni ajaga, mis on väga hea! Tundub, et kiirus hakkab vaikselt tulema. :)

Pakkimine...
Ja äkitselt avastasin, et mu kõik baleriinad on liiga katki ning polnud sobivat värvi ka. Soetasin uued New yorkerist, hea soodne. :) Eks siis näha ole kas peavad vastu, ennustan ühte kuud.
Veneetsia map on olemas. :) Samuti saan lugeda raamatut,mis on mul ajapuuduse tõttu unarusse jäänud. Diana Vreeland "DV". Väga hea autobiograafia! 
Lõpuks sain oma magnetid kätte! Võib-olla olid need ammu juba mu postkastis..mina lihtsalt unustasin kontrollida.. Tellisin need Estogramist. Soovitan kõigile, kes tahavad väikest kingitust teha või oma külmkappi ehtida ägedate mälestustega. :)  Jäin väga rahule tulemusega!Varsti võib minu tehtud toodetel näha sellist logo. :)
 Kujundas : Krista Tulp
Väga andekas tüdruk, seega kui kellegil on vaja kujundust, võite tema poole pöörduda. :) Mina olen väga tänulik talle ja üliülirahul tema tehtud tööga! Reisilt tagasi tulles lähevad need kohe trükki. :)
Arrivederci!

1 kommentaar

  1. Ehh ma pervo guugeldasin ennast ja leidsin sellised armsad sõnad enda kohta.
    Aitäh :)

    VastaKustuta

Back to Top