THROWBACK TO SUNSHINE COAST

Mina ja mu blogimine. Nagu kuuvarjutus! Tegelikult lihtsalt olid kaks kreisit nädalat, kus vaid töötasin ja töötasin (üks nädal 55h ja teine nädal 62h...) ja see nädal olen lihtsalt taastunud. Mitte midagi põnevat pole mu elus toimunud. Või noh natuke ikka on. Võin öelda, et tegelikult terve see aeg siin töötada oli väga raske teatud inimeste pärast aga nüüdseks on mul kõigest sellest suva, sest lahkun juba 11 päeva pärast!  Ma jagan seda kõike ka Teiega, sest siis lõpuks saate aru millega ma olen pidanud iga päev tegelema ning kui keeruline mul siin on olnud. Kui lõpetan siin töötamise, siis teen ausa kokkuvõtte oma ajast siin väikses Romas. Olge valmis üheks korralikuks huumoriks! (Mis on huumor nüüd vaid tagasi vaadates, tollel hetkel oli ikka emotsionaalselt väga kreisi.) Meil toimus 18-19 nov siin ka Roma Cup ehk hobusevõidusõit ehk aasta suurim sündmus, mis tõi linna topelt populatsiooni ning sel õhtul baaris töötamine oli lihtsalt kogemus omaette. Ma isegi ei oska seda kirjeldada! See nädalavahetus oli lihtsalt nii busy ja kreisi ja baaris olles inimesed lihtsalt jooksid ringi, nagu täielik cardio workout! Ma oleks lihtsalt nii väga tahtnud selle kaose videole saada! 

Aga nagu ma mainisin, ma jätan selle eluga siin hüvasti ning mu uueks kodulinnaks saab olema Gold Coast!!! Veedan kõigepealt seal paar päeva ning siis lendan kolmeks nädalaks tagasi (ise ka ei usu et seda kirjutan) Perthi!!! hahaha! Otsustasime peikaga, et veedame jõulud ja aastavahetuse koos ning kuna ta suutis oma varba murda jne jne siis otsustasin ise sinna külla minna. Kui aus olla, siis ootan väga oma sõpradega kohtumist ja oma vanade töökaaslastega chillimist! Niiiii äge! Ja need, kes juba küsinud on, küll see peika postitus ka tuleb. Ega ta ise on ka küsinud, et millal see kurikuulus postitus tuleb, ta tahab ka siis teada minu versiooni haha!!! 
Jagan ka natuke pilte meie Sunshine Coasti tripist. Meie airbnb-d olid lihtsalt imelised! Mõtlesin natuke rohkem jagada, et Teil oleks aimu, mis hinnaga Austraalia sisene reisimine on. Kindlasti saab ka odavamalt, aga ma lihtsalt tahtsin ööbida ägedates kohtades! Esimesest pilte ei olegi, seal veetsime 2 ööd ning maksime 220 $ ning koht oli väga ilus.  Järgmises kohas olime 4 ööd (550$) ning meil oli nagu oma väike majake ning aed ja kogu see koht oli lihtsalt nii inspireeriv. Plaanisin tegelikult palju rohkem pilte teha, aga kuna tripi ajal sain halvad uudised kodust siis polnud sellist tuhinat nagu muidu. Õnneks natuke ikka klõpsisin, osad ka mobiiliga. Viimase öö veetsime lihtsalt niiiii lahedas kodus! Meil oli oma aiamajake (scroll alla), bassein ning kogu sisustus oli nii stiilne. See väike kohviala köögis oli nii cool!  Öö oli seal 140$ ning muideks, airbnb oli odavam kui hostelid ja hotellid. Nüüd Gold Coasti minnes plaanin ööbida hostelis, et saaks sõpru ja tutvusi. (Jah veider kirjutada sellist asja aga üksinda reisides on see tingimus esimesel kohal!) 
Ma ootan nii väga juba Gold Coasti avastamist ja eks ikka ka peika nägemist. Nii palju siis sellest EI kaugsuhetele lubadusest, mille endale kunagi andsin! Aga õnneks see on vaid ajutine. ;) Aitab jutust, aeg tööle minna ja nagunii pildid räägivad enda eest! Saadan palju päikest Eestisse ning igatsen väga lund ja seda külma ilma! 
***
So much about blogging more often! Actually I've had crazy 2 weeks at work (one week worked 55h and other 62h...) and this week I've been just recovering and spending my time at the gym. Nothing exciting has happened. Maybe just a bit. But I will talk more about it when I'm done here in Roma.  Now thinking back, it's just ridiculously funny. Life in Roma has been actually very complicated. My goal here was to save up money and I did that, but what a price I paid for this. I am emotionally exhausted and never ever have I dealt with difficulties like that. This small town life ain't for me.  So.... last 11 days and I will move!!! 2 weeks ago we had Roma Cup here, what is like the main event of the year and brings a lot of tourists with it. Working at the bar that night was an experience of a lifetime. Never seen anything like that and I really wish I would have had an opportunity to get that chaos on video! It was so busy and after my shift I felt like I just finished killer cardio workout! 

Anyways, talking about exciting stuff! My new hometown will be Gold Coast!!! First I will spend few days there, get to know the city and then fly back to (can't believe I am writing it) Perth for 3 weeks!!! Hahaa! Me and my boyfriend decided to spend Christmas and New Year's Eve together and I decided to visit him this time. I am actually quite excited to see my friends and visit my favourite cafes and beaches! So happpy! 
It's about time to share more photos about our trip to Sunshine Coast what was like a month ago! Our airbnb-s were just amazing and decided to share a bit more about prices, so you would get an idea how much it costs to travel around in Australia. First airbnb was really nice, no photos tho but we paid for 2 nights 220$ and in second place we spent 4 nights. It was so amazing there, our own little cottage with an amazing garden and it was totally worth the price (550$). Our last place was my personal favourite (140$), because it was so stylish, especially that little coffee corner.  So cool! I was so sad that we spent only one night there!  I love staying at airbnb-s and here in Australia it's actually cheaper than hostels/hotels. Now when I'm going to GC I will stay at a hostel, because it's perfect place to meet new people, especially when you travel alone. Alright, time to go to work! Hope you like the photos, I really was planning to take more, but when I got sad news from home, I wasn't exactly in the mood. Can't wait to explore Gold Coast already! 

Kommentaare ei ole

Back to Top