NEW VIBES

Oleme peatunud nüüdseks Luang Prabang linnas juba 3 ööd ning kui rääkida moeblogi teemadel, siis see linn on eriti outfiti postituste sõbralik, sest iga tänavanurk on nii lahe värviline ja inspireeriv! Isegi mu peika mainis seda ja ütles et ma peaks outfiti pilte tegema ja ega siis ei saanud võimalust kasutamata jätta. :P Laenasin peikalt päikeseprille ja nüüdseks olen neist vaimustuses! Siiani pole ma väga viitsinud outfiti pilte teha, sest esiteks mu riidevalik on väga limiteeritud, kuna kaasas on vaid seljakott ehk kannan kogu aeg samu komplekte. :D Juuksed on samuti pea peal suvalt krunnis, kuna sellise kuumusega ei suuda juuksed lahti ealeski olla ja ärme mingist meigist üldse räägi. Teen natuke vaid kulme ning meigi eest on päikeselt saadud jume. See oli siis see moeteemaline jutt.
Kui rääkida nüüd meie seiklustest, siis jäänud ongi viimased tunnid Laoses ja varsti lendame Siem Reapi, Kambodžasse! Meil on lõpuks ka häid uudiseid Austraalia teemadel. Saime viisaasjad korda ehk siis peika studentviisa katkestatud ning working holiday viisa käes. Väga irooniline oli see, et WH viisa võttis vaid 1 päev aega... Aga, mis siin ikka norutada, ma ise usun alati seda et kõik juhtub põhjusega ja tuleb jääda positiivseks. Küll kõik paika loksub! Siiani on meil igatahes väga lahe seiklus olnud Laoses, küll natuke haigena aga nii juhtub kui olla väljas 33 kraadi käes ja siis järgmine hetk konditsioneeriga toas/poes/restos, kus on temperatuur 17. Ma ei tea millal selle kuumusega ära harjume. :D Varsti aga leiame end Austraaliast, täpsemalt 11 päeva pärast ning siis saab jälle alustada nullist. Paljude jaoks võib see kõlada hirmutavana, sest see on reaalselt nullist alustamine ning mugavustsoonist välja astumine.  Esimesed päevad ilmselt otsin koduteed google mapsiga, aga omamoodi on see ka paeluv. :D Kõigepealt on muidugi vaja kodu otsida..  Mõnes mõttes ootan juba väga, et saaks tööl käia ning omamoodi rutiini tagasi, eriti just trenniga. Praegu aga las rutiin ootab ja võtan viimast meie seiklusest Aasias!
***
For now we have stayed 3 nights in Luang Prabang and I love this city! If talking about fashion then this city is very outfit post friendly because every street corner is so inspiring and colorful. :D Even my boyfriend mentioned that so of course I had to use a chance and did myself a bit prettier than normally and we took some photos. :P I haven't taken any photos because most of my stuff is crinkled and also, my clothes selection is very limited because I am travelling only with my backpack. I am wearing same clothes all the time so it wouldn't be that interesting here. :D Because of the heat I could never ever wear any make up either and I even can't have my hair opened because it's just way too hot. Such problems right? :D Anyways, that was this fashion talk.
About our travel, we have only few last hours in Laos and then we are flying to Siem Reap, Cambodia! We also have some good news finally about Australia! For now, we have cancelled my boyfriend student visa and already received his working holiday visa. It only took 1 day.. How ironic is that? But whatever, now we have moved on and I like to think that everything happens with a reason and you just gotta take it as a life lesson and stay positive. No point of being negative, life goes on! So far we have had great time in Laos! Soon we will find ourselves from Australia and the new chapter begins! 

4 kommentaari

  1. Juba eile vaatasin, et NIIII ilus uus header-pilt!

    VastaKustuta
  2. Niiii tore et kõik jälle hästi ning saite asjad korda :)


    Ma üldse imestan kuidas sa nii ümber riideid ja chokerit troopilises kuumuses kanda suudad :D Mind hakkavad sellised asjad tavaliselt väga ahistama.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Aitäh! Hehe see oligi viimasel päikesetunnil ette võetud pildistamine ja maximum 30 minutit :D Ega jah, sellise kuumusega on kõik riided ülearused :D

      Kustuta

Back to Top