DISCOVERING FREMANTLE

2 nädalat juba teiselpool maakera ja mida me siis teinud oleme? Need päevad on kuidagi kiirelt möödunud ja suurt erilist nagu polegi teinud. :D Märksõnaks vist oleks tööotsingud. Oleme saatnud tosin CV-d, isegi kohapeal käisime aga see oli minu jaoks suht tulutu, kuna vastused olid kas "ei võta CV-sid vastu" või siis "pole tööd". Seega oleme kasutanud seda esimest varianti ja otsime tööd niiviisi. Ma isegi natuke naudin seda kodust aega, kus saadame oma CV-sid, vaatame filme, kokkame, teeme trenni ja lihtsalt chillime, sest kui lõpuks oleme töölainel siis hakkame igatsema seda aega. Ma ei tunne ka mingit avastamisvajadust, sest Aasias seiklemine oli omamoodi väsitav ja praegu vajan seda taastumist. Viimased kuud pole just kõige lihtsamad olnud ja vahel tulevad ka need madalhetked ligi (nagu näiteks esimene nädal siin) aga õnneks see aeg on möödas! 
Perth kui linnana on suhteliselt random minuarust. :D Võid paar korda seal ringi jalutada ja on täitsa piisav. Kui meil oleks auto, siis oleks avastamist palju rohkem, sest kõik kohad pole ühistranspordiga ligipääsetavad(tahaks juba veiniistandusse:P ). Eile aga otsustasime rongi spontaanselt võtta Fremantle, mis on siis sadamalinn. Pisikesed tänavad, huvitavad restoranid ja mõnus chill vibe ehk väga südamelähedane mulle. Tegime ka paar klõpsu lõpuks ja tundub et mu blogimotivatsioon tuleb vaikselt tagasi. Ma tunnen, et mu garderoob on nii läbi kantud juba ja pole mingit tuju pildistada. Aga nagu ka näete piltidelt, siis Perthis on külm! Mõni päev on temperatuur 20 ligi ja jopet pole vaja, aga nagu ka kõik kohalikud räägivad, siis selle aasta kevad on üllatavalt külm ja tavaliselt peaks sel ajal olema juba 25 kraadi vähemalt. Meie õnn! :D Neljapäeval lubab 20 kraadi ja päikest, seega proovime minna ühte ilusat randa avastama, kui just selleks ajaks ei saa intervjuusid. Terve suvi olen Eestlased Austraalias facebooki grupist lugenud, et töösituatsioon Perthis on halb ja kui alguses ma arvasin, et võib-olla inimesed on lihtsalt laisad, siis nüüd peale paarikümmend CV-d pean tõdema, et tõesti on raske leida tööd. Ma ei tulnud siia mingit karjääri tegema, selle jätan natuke veel tulevikku vaid pigem tahaks teha tööd ja samal ajal Austraaliat avastada. Ma ise proovin leida tööd jaekaubanduses aga Working Holiday viisaga inimesi väga ei taheta palgata, sest tohin vaid 6 kuud ühes kohas selle viisaga töötada. Põhilised tööpakkumised on jõuludeks ja eile sain ka kõne, kus pakuti tööd vaid kaheks päevaks nädalas. Loodan see nädal saada natuke rohkem vastukaja ja tuleb olla lihtsalt kannatlik, mis pole just mu tugevaim külg. :D 
***
2 weeks already here! And what have we done? Jobsearch would describe our lives pretty well. We have sent so many CV-s, even went in and asked for jobs but mostly they just answered "no vacancies" or "apply online". So we are just sending e-mails and hopefully will get something. We just have to be patient, but that's not my strongest side. :D Right now I even enjoy just staying at home, cooking, training and watching movies because as soon as we are back on workmode, we will miss those chill days. I also don't have any urge to discover and be out every day because after Asia trip I was tired of constant travelling. So I'm gonna take the maximum out of these chill days! Last months also haven't been the easiest and first week here I was a bit down but luckily this low moment is over and my motivation is back! 
Yesterday we decided to discover a bit more than just Perth and we took a train to Fremantle. Such a cozy small harbourtown, I loved it! Whenever there are small streets, cute cafes and colorful walls-it's sold for me! I really enjoyed our day there because I don't have that sympathy towards Perth. I think it's quite a random city and not that much to discover. :D Luckily Fremantle was inspiring and I even got my motivation back to take some photos for my blog. I feel like I'm wearing same clothes every day and I'm so tired of my wardrobe. Have to wait until my first paycheck! Also, it's cold here! At first we were excited about wearing jackets and jeans but now we are looking forward to get some warm degrees. I'm done with the rain! Hopefully our jobsearch will be successful and I can share some good news here! Right now I've understood that it's quite hard to get a job in retail with Working Holiday visa, because I can work max 6 months at one place. Most of the jobs are casual, that means only for Christmas time and so far I've gotten a call from a place what offered me 2 days a week. My goal here isn't build a career, I would like to just work and discover Australia at the same time. Hopefully I will get this week more feedback about jobs, fingers crossed!

4 kommentaari

  1. Elagu ruudulised pluusid! Super cozy look!

    VastaKustuta
  2. After the last review of PapersLead I totally need a bomber like you have! It is so beautiful, but I can't find anywhere. Can you suggest a shop?

    VastaKustuta
  3. The mission of educatorsband is to provide professional services to all clients to excel in their respective fields. I recommend it.

    VastaKustuta
  4. Essaycanvas is UK's one of the best essay writing service. Get your content organized, edited and formatted as per your academic demands at affordable rates

    VastaKustuta

Back to Top