POOTSMANI SUVEKOHVIK

Vau milline nädal! Alustan kolmapäevast, sest külastasin Pootsmani suvekohvikut Kaberneemes, kuhu peaksid kõik suve jooksul minema! Super toit, külalislahke pererahvas ja suurepärane teostus kohviku näol! Ma nägin palju seda kohta sotsiaalmeedias ja tahtsin ka ise oma silmaga näha. Sel päeval olimegi esimesed külastajad ja kuna ilm oli suhteliselt muutlik, siis meie saime päikest vaid 10 minutit ja ülejäänud aja nautisime tekkide all vihmasadu, aga sellegipoolest oli superlahe kogemus! Õhtul sai ka veel Kalarannas päikeseloojangut nauditud ning vana hea Kanala ehk uue nimega Pada üle vaadatud.  Eelneval päeval külastasin ka Apelsini Raudtee restot ja sealsed toidud olid samuti supermaitsvad. Eestis on ikka nii palju lahedaid toidukohti ja loodan veel paari kohta oma viimase nädalaga siin jõuda. Ja muidugi parim viis on neid söögikohti avastada oma kallite inimestega! 
Kuna Weekend festival oli igalpool pildis, siis otsustasin samuti neljapäeval seda festivali külastada. Natuke feil oli, et see lava kokku kukkus ja osad esinejad ära jäid, aga samas oli lahe festivali kogemus, isegi kui seda tüüpi muusikat ei kuula. Üldse see kogu õhtu oli omamoodi naljakas ja suurem osa sellest veetsin üksi, sest telefoniliinid olid hõivatud ja sõbrannaga kontakt puudus. :D (Tänks Getri telefoni eest hehe!) Reedel sain ka Pärnu toidufestivali kogemuse kätte ja jälle- nii palju lahedaid sööke/jooke! Ja eile oli üks superfun tüdrukuteõhtu, kuna minu kallis Kadri läheb järgmine laupäev mehele! Niiet see nädal on eriti piduderohke olnud! Nüüd on aga aeg viimaseks nädalaks Eestis ja peaks mainima, et see kuu aega on ikka väga kiirelt möödunud... Võtan viimast sellest Eesti suvest ja homme juba Hiiumaale!
***
Wow what a week! I'll start from Wednesday because I visited one of the coolest cafes ever-Pootsmani summercafe! Amazing food, hospitable employees and creative atmosphere! Awesome place! It's a must when in Estonia. Even tho it started to rain 10 minutes after we got there, I enjoyed my time there. The day before I visited another place- Apelsini Raudtee restaurant and this place also served super delicious food. 
This weekend was held one of the biggest music festivals in Estonia-  Pärnu Weekend festival and in a last minute I also decided to go. It was an epic event, even tho I don't listen that kind of music. It was such a fun night too, despite of a lot of failures. :D On Friday I also experienced food festival in Pärnu and again- loads of delicious food! Yesterday was time for the last party of the week- Bachelorette party for my friend because she will get married next Saturday! Damn, it was fun! I'm having such a blast here in Estonia and now it's time for my last week here and I'm gonna enjoy that for sure!

1 kommentaar

Back to Top