STEP OFF

Uus nädal, uus kuu ja uus lubadus siia kirjutada natuke rohkem. Kuna ma elan ikkagist Londonis (nagu ma endale vahepeal meelde tuletan) siis tunnen mingit endaloodud vajadust teha/näha nii palju kui võimalik seniks kuni siin olen. Seega seadsime sammud mingi aeg tagasi Natural History muuseumisse, mis on täitsa tasuta nagu paljud atraktsioonid Londonis, tuleb vaid natuke otsida ning veetsime seal päris põnevad kaks tundi. Peale kultuurset osa oli muidugi järgmiseks sihtkohaks Niketown. Ei tasu sinna meiesuguseid lasta, sest pangakaarti on raske rahakotis hoida. 
Muideks, tähtis info haha! Jaanuariga sai läbi mu lihavaba kuu ja sellega tuli välja selline asi, et ma ei igatsenudki kana-ega loomaliha. Seega soovitan kõigile väikest lihavaba perioodi. Alguses oli küll natuke raske söögi tegemisega aga nüüdseks olen nii ära harjunud ja tänu sellele palju uusi toite avastanud. Võib-olla mingi hetk ikka söön, kuid päris kindlasti poole vähem.  
Seljas aga näeb mul viimasel ajal aina mugavamaid riideid ja mõjutusi olen saanud vist nii oma töökohast kui ka tänavatelt. Londonis elamise pluss on päris kindlasti inspireeriv tänavamood! Ehk kanna ükskõik mida, sest kedagi nagunii ei huvita :D Ma olen siiani ka obsessed oma jõulukingist ning viimasel ajal ainult neid näebki mu jalas. Juba plaanin hõbedaste soetamist hihi. 
Coat-Monton // Jeans-Superdry // Sneakers-Adidas // T-shirt- H&M // Backpack-Primark

1 kommentaar

Back to Top