2015 HIGHLIGHTS

Olen selle postitusega siin juba pikemalt venitanud, aga lihtsalt nii raske on seda seiklusterohket aastat kokku võtta! Eriti siis, kui Su arvuti on katki ja Sul pole ühtegi pilti.. Aga ma annan endast parima, sest tulevikus on seda postitust superlahe lugeda. Mis olid siis ühed meeldejäävamad hetked aastast 2015? 
Aasta algas Missikarusselliga minu jaoks ja seda siis stilistina. Erinevad pildistamised ja toimetused hoidsid jaanuari tegusana. Kuu lõpus suutsin minestades oma esihambad kaotada, seega see õnnetus oli vist üks meeldejäävamaid, sest annab siiani tunda. Õppetund kogu eluks - ära uju ja saunata tühja kõhuga. Aasta algas ju üsna hästi!
***
This post has been in my draft for a while! Now it's time to gather all the amazing 2015 moments because I know that in the future I'll be thankful for that.  This year has been very memorable and full of adventures!
My year started with different meetings and photoshoots for Miss Raplamaa contest where I was a stylist. In the end of January was probably my most memorable event of the year where I fainted and lost my front teeth haha! My year started good for sure!
Tegelikult algas küll, sest veebruari alguses pakkisin oma seljakoti ning põrutasin üksi Aasiat vallutama! Kogesin backpackimise elu ning nautisin 7 nädalat lihtsalt maailma avastamist. Need nädalad olid täis seiklusi, uusi inimesi ning unustamatuid kogemusi. 
Kõigepealt avastasin Põhja-Taid, kus külastasin Pai küla ning Chiang Maid. Oeh, raske sõnadesse panna.. Õnneks tulevad pildid appi!
***
Well, actually it did because in the beginning of February I packed my backpack and went to discover Asia - alone! Those weeks were full of discovering new places, meeting awesome backpackers and just enjoying life! Firstly I visited North-Thailand where I spent some time in Pai village and in Chiang Mai. I think pictures say more than thousand words!
Edasi seiklesin juba Filipiinidele, kus esimese nädala veetsin Boracayl. Tegin oma elu esimese sukeldumise ning peale seda olin sõltuvuses veealusest maailmast.
***
After Thailand it was time to discover Philippines and first stop was Boracay. I did my first dive there and after that I was totally hooked!
Edasi läksin Boholi saarele, kus veetsin aega Anda külas. Tänu seal veedetud ajale õppisin paremini tundma filipiinode kultuuri ning olin täiesti lummatud kohalikest, kes olid lihtsalt nii õnnelikud.
***
After that I went to Bohol island and stayed in Anda village where I learned more about locals and their culture. I really love this country, because people there are just so happy, even if they are so poor. Something what western world should learn from. 
Järgmine ning ühtlasi ka viimaseid riike oli Vietnam, mis jääb mulle eluks ajaks meelde.  Just seetõttu, et juhtus miski, mida ma ei osanud mitte üldse ette näha! Eks ikka armastuse. ♥ Selline asi pidavat juhtuma siis, kui seda üldse ei oota ja uskuge mind, olles üksi oma Aasia vallutustripil siis ma ausalt jah ei kujutanud ette et hakkan seal kellegiga deitima, sest see oli üks ebasobivamaid aegu ja miljon põhjust veel. Aga tegelikult vist oli üks parimaid ajastusi.  Tuli vaid oma südant kuulata.
***
Next and also my last country was Vietnam. This country is special for me because there happened something what I never ever expected. I found my love! They say that those things happen when you least expect and I really didn't see that coming. Camoon, I was doing my Asia trip, I really wasn't thinking that I will find my future partner from there! But somehow it was the best timing ever and here we are, living in London now. 
Aasia seiklus oli üks meeldejäävamaid hetki 2015. aastal ning ühtlasi ka mu elus. Peale seda algas tore kaugsuhe ning harjumine Eesti kliimaga. Kaks päeva peale maandumist leidsin end juba Miss Raplamaa finaalürituselt.
***
My Asia trip was definetely one of the most memorable moments of the year 2015 and of my life! After landing it was time for Miss Raplamaa contest final! 

Aprillis käis mu peika Tallinnas ning mai alguses oli aeg minul külastada Norrat. 
Tegime roadtripi Oslost Stavangeri ning terve tee olin mina silmad punnis ja suu ammuli. Meil ju mägesid pole. Norra on kindlasti riik, mille ilu pole võimalik edasi anda piltidega. Seda riiki peab lihtsalt külastama ja see on minu üks lemmikriike! Tegime ka ühe populaarse matka, milleks oli Preikestolen. Matkamine on päris kindlasti mu üks lemmiktegevustest, eriti veel kui oled ümbritsetud sellise loodusega!
***
In April, my bf visited Tallinn and ofc after that was my time to visit Norway. In the beginning of May started my longlasting love with my new favourite country-Norway! You have to visit this place because it's just damn hard to put it's beauty into words!
Kas ma midagi peale reisimise ka tegin? Vist mitte, sest juuni alguses külastasin esmakordselt Londonit ning ka oma uut kodulinna! Esimene pilt on tehtud Kingstonis ning naljakas mõelda, et nüüd kõnnin seal igapäevaselt...
***
I start to wonder if I did anything else also beside travelling? Guess not, because in the beginning of June I visited London first time ever! We visited also Kingston because we wanted to explore our new hometown!
Suviiiii! See oli superfun nagu alati! Algas see ühe laheda laheda nädalavahetusega Pärnus, kus pidasime sõbranna sünnipäeva!
***
Summmmmer! Always my favourite! We had cool "girls only" trip to summercapital Pärnu where we chilled at the beach, danced the night away and had some fun time. 
  Positivus 2015! Sel aastal siis juba viies kord! Suurepärased artisid ja suurepärane seltskond! 
***
Positivus music festival is always on my blog! Love, love, love it!
Juulis pidasime maha ka ühe laheda tüdrukuteõhtu ning hiljem ka pulma!
***
In July, one of my best friends got married and ofc before that we had awesome bachelorette party! And the wedding!
Juulis oli mu peika Eestis kaks nädalat ning tegin talle väikse tuuri Eestimaal. Külastasime Hiiumaad, Haapsalu ja näitasin rohkem kohalikku elu.
***
In July my bf spent two weeks in Estonia and I showed him more of Estonia. 
Augusti alguses suundusin jälle Norra nädalaks ning veetsime aega ta suvilas ja tegime paaditrippe. Võtsime ette ka teise populaarse matka- Kjerag. Sellel matkal oli ka mu elu üks adrenaliinirohkemaid hetki- seista kahe kalju vahel oleval kivil ning alla vaatas 1000 meetrine sügavik... Oeh, never again!
***
Again I travelled and again to Norway for one week. Awesome nature was waiting for me! We also did Kjerag hike and standing on this rock was one of the scariest things ever. 
Augustis tegin omale laheda sünnakingi- päev Helsingi lõbustuspargis. Selline täiskasvanu eks. Siis juba oli aeg pakkida oma Eesti elu kokku ning suunduda oma uude kodulinna!
***
In August I also celebrated my birthday in Helsinki's amusement park. Such adult, I know!
Alates septembrist olen Londoni kodanik ning alustasin nii-öelda nullist. Tuli leida töö, ajada paberimajandust ning harjuda uue kultuuri ja kommetega. Need kuud on õpetanud palju ning pannud proovile, kuid parim selle juures on see, et saan elu jagada igapäevaselt oma kallimaga! Veetsime ka oma esimesed jõulud ja uue aasta siin ning meie jaoks on see linn kodu.
 Oktoobrist alustasin töötamist Superdry's supervisorina ning töötan seal endiselt. Mul on superlahe tiim ja tunnen, et olen väga sisse elanud siia Londoni ellu!
***
And, since September I live in London! It was a big challenge- new culture, find a job, no friends and so on. Ofc it was a challenge but the best part is that I can share my everyday life with my love! 

See aasta on olnud täis põnevaid sihtkohti, seiklusi ning muidugi armastust! Ma ütlen iga aasta, et see on üks mu elu parimaid aastaid, kuid nii vist peabki olema, et iga aasta läheb elu aina paremaks! Ma olen nii tänulik, et mul on armastav ning toetav pere ja sõbrad. Muidugi siia postitusse ei mahu kõik hetked, aga ühed meeldejäävamad küll! Loodan, et ka Teil oli meeldejääv aasta. 2016 tuleb veel põnevam, sest ees on juba mitu reisi ja juba esmaspäeval maandun Eestis! Üks pikk kokkuvõttev postitus on tehtud ning tean, et 10 aasta pärast tänan end! ♥ 
***
2015 was definetely one of the best years of my life! New adventures are waiting!

4 kommentaari

  1. Nii lahe aasta tõesti!

    Kuidagi nii mõnus on lugeda, et kõik on oma 2015a nii rahul!!!!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Täpselt! Tundub et kõik muutuvad positiivsemaks ja oskavad hinnata aega, mis on vaid hea märk!

      Kustuta
  2. Annika, milline super lahe postitus! Olen Sinu tegemisi jalginud juba aastaid ja Sa tundud nii tore ja vahva tydruk, ja nyyd oled sa ka minu fellow Londoner ;-) Nii monus on naha Eesti tydrukut nii vahvalt toimetamas, eriti just kuidas Sa nii kiiresti end Londonisse sisse elasid ja endale siin elu ehitasid. Kui palju on eestlasi, kes tulevad siia ja aina vinguvad, et raske on tood leida, palk on vaike bla bla bla!
    Edu ja jaksu Sulle ning kallimale - jatkan huviga Sinu tegemiste jalgimist!

    Anneli xx
    (Insta anneli_ldn)

    VastaKustuta

Back to Top