ONE WEEK

Juulis valmis minu käe all ka pildil olev pulmakleit ning samuti juurde veel 4 pruutneitisi kleiti. :) Rohkem pilte saan alles septembris, aga natuke aimu saab ikka! 
Viimasel ajal olen tegelenud Londoni asjadega ning tänaseks on meil armas kodu leitud!!! Ma olen lihtsalt nii õnnelik, sest vähemalt nüüd on CV peale aadress kirjutada. Nüüd hakkan ka rohkem tööotsingutega tegelema ning tänu mu andekale sõbrannale Gretele on mul väga tuus CV varnast võtta! Nüüd on vaja vaid oma Eesti elu kokku pakkida ning alustada uut peatükki Londonis. Ja eks siis näha ole kuidas läheb! :)
***
Here it is- my second wedding dress what I have made. And I also made 4 bridesmaid dresses! Yes, my summer was busy because of that. More pictures are coming in September! 
One week and then I'm off to London!!! Now we finally have home too and I'm just so happy about that. Amazing feeling that we have a place to call 'home'. Now I also have awesome CV's thanks to my talented friend Grete. Now I only gotta find a job and pack my Estonian life together here and new chapter in London can begin. :)
Palju õnne armsale noorpaarile!

Kommentaare ei ole

Back to Top