MY ASIA TRIP - FIRST VLOG EVER

Päris kaua aega võttis... Ehk keegi mäletab, et veebruari alguses alustasin oma seitsmenädalast trippi Aasias. Selle perioodi jooksul filmisin meeletus koguses klippe ning kohe algusest oli plaan need pisikeseks videoks teha. Sain juba kaks kuud tagasi selle klipi valmis ning milegipärast alles nüüd jõuab see avalikkuse ette. Muideks, see on mu esimene enda tehtud video! Palun ärge ole karmid siis!!! Video tegemiseks kulus umbes 5-6 tundi ehk Volga pidu, mis kaks kuud tagasi mu õe pool oli ja mille mina särasilmselt arvutis veetsin! :D 
Seda video vaadates tulevad mul iga kord heldimuspisarad silma, sest see aeg Aasias oli uskumatult lahe. Ma kohtasin nii palju inspireerivaid inimesi, sain palju enesekindlust juurde ja õppisin ühtteist uut enda kohta. No ja muidugi kohtasin oma armastust seal! Päris korda läinud trip hehe. 
Klippide järjestus on sama, mis mu reisil ehk siis Põhja-Tai, Filipiinid ning Vietnam. Igasugune tagasiside/küsimused on enam kui oodatud ja kui meeldib, siis ehk tuleb veel vloge! 
***
It took only 5 months to put video together from my Asia trip what I did alone... Okay, actually I finished it already 2 months ago, but it tooked time to share it with you guys. Anyways, this is my first video what I've ever done!!! So, please don't be harsh! 
Every time I watch this video I got such a good feeling in my heart! Time spent there was amazing and I met so many awesome people there, who inspired me and ofc I met my love there too! Enjoy and every kind of feedback is more than welcome!!

Kommentaare ei ole

Back to Top