LONG TIME NO SEE

Nonii kõik uudishimulikud!Siit tuleb üks suur sigrimigri postitus! Ma usun, et soovite teada mida need viimased kuu aega teinud olen, sest blogis on tühjus valitsenud. Sellel on ka põhjus! Esiteks, mul avanes väga äge võimalus 2 korda noorte tüdrukute suvelaagris loengut pidada teemal "Stiil ja mood".  Omamoodi põnev väljakutse!  
Uh, long time no see! Well, this is gonna be a long full of pictures and stuff, what I've done the whole last month!  So let's start! I had an opportunity to talk about fashion in one summercamp for kids. It was really interesting and kind of challenge. But I really enjoyed it!
Teiseks, mu sõbranna tüdrukute õhtu, mis oli meeletult lõbus!
Secondly, my bestie's bachelorette party what was awesome!

Kolmandaks, toimus Positivus Festival, mis oli meeletult äge nagu alati! Küll aga meeldis mulle eelmine aasta esinejate poolest rohkem, kuid sellegipoolest leidsid uued põnevad artistid tee mu playlisti. Nagu näiteks Bacement Jaxx mida hakkasin tänu sõbrale enne Positivust kuulama ja nende live's nägemine kinnitas veel rohkem kui laheda bändiga tegemist!
***
Then it was time for Positivus music festival! Awesome like always! I loved Basement Jaxx live!

Viimane ja kõige tähtsam- peale Positivust nägin lõpuks oma peiksi üle 5 nädala, kes tuli Eestisse kaheks nädalaks ja mul oli plaanitud igast seiklused ja tripid. Aga vähemalt plaan oli hea. Nautisime 2 ööd Swissoteli mõnusid aga kuna mu tarkusehammas andis Positivusel endast väga tugevalt märku siis mu tulevik polnud just väga helge. Lõpuks sain omale hambaarsti juurde aja (valetades et mul on järgmine nädal pulm..karma-please dont be a bitch) ning tarkusehamba saaga hakkas pihta. Peale selle väljatõmbamist olin omadega täiesti maas ning kes teab, mis valu tekitab närvipõletik, mõistab mind. Poolteist nädalat olin kohutavates valudes ning alles juuli lõpus, mil oli mu sõbranna pulm, tundsin ma end inimesena. Sellegipoolest otsustasin peiksile Eestit näidata, kange eesti naine nagu ikka. Mul on tõeliselt vedanud, et mu kõrval on selline toetav mees. Ma ei kujuta ette, mis ma oleks ilma temata teinud. Ütleme nii, et ma olen tõeliselt tänulik, et temaga Vietnamis kohtusin! 
Trippisime ringi Haapsalus ja Hiiumaal. Mõtlesin, et vahet pole kas kannatan valude käes Tallinnas või proovin erinevate tegevustega hambavalu blokkida. Haapsalu oli maagiline! Ööbisime Thalasso spa-s, sest ma polnud piisavalt tugev telkimiseks, seega läksime järgmine päev edasi Hiiumaale, kus panime telgi püsti Palli rannas ning siinkohal sooviks tervitada tüdrukut, kes mind blogi järgi ära tundis! See oli tõeliselt lahe! :) Juttu jätkus väga pikalt, sest Eesti on väike ning see tüdruk oskas ka norra keelt. No kas saab veel lahedam kokkusattumus olla! Teisel päeval külastasime mu kallist sõbrannat Laurat, kes varsti saab emmeks! ♥  Supermõnusad päevad ringi trippides, välja arvata tappev närvivalu. Aga sain hakkama ja valu on läinud! Selleks, et mu tegevustel silma peal hoida,  follow mind Instagramis. @annikavokksepp
***
And most important- finally after 5 weeks I saw my boyfriend! ♥ We spent some quality time in Swissotel but sadly my wisdom tooth started to hurt already in Positivus festival and I was so in pain. So my first priority was to get this tooth out to feel better. I did'nt know that I have to go through that kind of hell!! So it was awful journey but after a week I started to feel like a person again.  Luckily I have an amazing man, who is supportive and always knows how to make me feel better! I'm every day so grateful that I met him in Vietnam. ♥ 
Even though I was in pain, I still decided to show some Estonia to my bf! We visited Haapsalu and Hiiumaa and spent some awesome time there. 

Mu sõbrad abiellusid! Meeletult armas päev oli! 
And for finale - My besties got married!  
Selleks korraks kõik! :) Peale pulma läksin peiksiga Norra ning tegime paaditripi fjordides ning samuti vallutasime mägesid. Sellest aga juba järgmises postituses! 
This is it! Next post about my time in Norway! 

Kommentaare ei ole

Back to Top